Kiadós gameplay videón a Mario + Rabbids: Sparks of Hope

  • Írta: szlav
  • 2022. szeptember 10.
  • Videó
Link másolása
A Ubisoft Forward szeptemberi műsorát a Switch-exkluzív Mario + Rabbids: Sparks of Hope nyitotta. A tömény játékmenet során közelebbről is szemügyre vehettük a körökre osztott csatákat.

Jókora Mario + Rabbids: Sparks of Hope-bemutatóval vette kezdetét a Ubisoft Forward adása. A kiadós gameplay-klipeknek hála láthattuk Terra Flora csodás világát, amely számtalan titkot, fejtörőt és persze kincset rejt. A Sparks of Hope azonban végső soron egy körökre osztott taktikai játék, habár a harcrendszer alaposan átalakult a Mario + Rabbids: Kingdom Battle óta. A hőseink jóval szabadabban mozoghatnak a csatatéren, hogy a képességeiket és a Sparkok bónuszait kihasználva leszámoljanak a gonosztevőkkel.

A sok-sok friss látnivaló után a Ubisoft egy izgalmas bejelentést is tett: megtudhattuk, hogy a Mario + Rabbids: Sparks of Hope minimum egy teljes évnyi post-launch támogatást, azaz legalább három nagy DLC-csomagot kap. A harmadik DLC különösen izgalmas lesz, hiszen egy váratlan régi ismerős, Rayman is becsatlakozik majd Mario partijába.

A Mario + Rabbids: Sparks of Hope október 20-án jelenik meg Nintendo Switchen.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...