D23 Expo: Lássuk a Marvel bejelentéseit!

  • Írta: szlav
  • 2022. szeptember 11.
  • Cooltúra
Link másolása
A D23 tegnapi műsoráról természetesen nem maradtak le a Marvel szuperhősei sem. Black Panther, Ironheart, Ant-Man, Secret Invasion és még sorolhatnánk... lesz mit néznünk a következő években!

Természetesen a legújabb Marvel-filmek és sorozatok is kiemelt helyet kaptak a D23 Expo műsorán. Habár a legtöbb jövőbeli projekthez még nem kaptunk komolyabb előzetest, az összeállítás mégis remek emlékeztető lehet arról, hogy milyen izgalmas történetek várnak ránk a következő egy-két évben.

Secret Invasion

A tegnapi show egyik legnagyobb dobása kétségtelenül a Secret Invasion első előzetese volt. A hosszú távolléte után Nick Fury visszatér a Föld bolygóra, a S.H.I.E.L.D. főnöke azonban hamar szembesül a ténnyel: egy gonosz Skrull-szekta mélyen beásta magát az emberi társadalom minden rétegébe. A visszatérő színészek közt láthatjuk természetesen Samuel L. Jacksont, Don Cheadle-t, Ben Mendelsohnt, Martin Freemant, Covie Smulderst, de még Emilia Clarke is feltűnik majd a 2023-ban debütáló sorozatban.

Black Panther: Wakanda Forever

A Black Panther: Wakanda Forever is kapott egy rövid teasert, azt azonban csak a helyi közönségnek, zárt ajtók mögött vetítették le - annak ellenére, hogy a premier igen közeli, november 11-én érkezik meg a film. A beszámolók szerint a trailerben láthattuk, ahogy az Egyesült Nemzetek és egy egyelőre ismeretlen katonai szervezet megpróbálja megszerezni a wakandai vibrániumot, ezt azonban az ország védelmezője nélkül sem hagyja annyiban a Dora Milaje.

Ant-Man and the Wasp: Quantumania

Az új Ant-Man filmből is levetítettek egy keveset, de sajnos szintén csak az élő közönség előtt. A beszámolók szerint a teaserben Scott, Hope és Cassie egy meglepően működőképesnek tűnő családot alkotnak, egészen addig, amíg Cassie a börtönben nem landol. A hangyacsalád (beleértve az idősebb korosztályt is) aztán a kvantumvilágban köt ki, beköszön Bill Murray, illetve a film gonosztevője, Kang is bemutatkozik. Elég mozgalmasnak hangzik a film, az már biztos.

Armor Wars

Régóta rebesgetik az Armor Wars érkezését, Don Cheadle azonban most újra színpadra állt, hogy ismét megerősítse: a Disney+-ra érkező széria továbbra is készül. Habár hasonló sztorit már a Vasember-filmekben is láthattunk, Tony Stark technológiája ismét rossz kezekbe kerül, így a hatrészes sorozatban Rhodie, azaz War Machine feladata lesz, hogy rendet tegyen. A forgatás egyébként még nem kezdődött meg, azt viszont tudhatjuk, hogy a Secret Invasion vezeti majd fel ezt a történetszálat.

Captain America: New World Order

Julius Onah rendezi a negyedik Amerika Kapitány-filmet, amelyben már Steve Rogers helyett Sam Wilson viseli a piros-fehér-kék pajzsot. A castingról már tudjuk, hogy Anthony Mackie mellett Carl Lumey (Isaiah Bradley) és Danny Ramirez (Joaquin Torres) is szerephez kerülnek, de váratlan módon Tim Blake Nelson is visszatér, akit legutóbb 14 évvel ezelőtt, a Hihetetlen Hulk-filmben láthattunk Samuel Sterns szerepében. A film egyébként 2024. május 3-án kerül a mozikba.

Daredevil: Born Again

Egy pillanatra Charlie Cox is beköszönt, hogy beszéljen egy keveset az új Daredevil-sorozatról. Megtudhattuk, hogy a 18 epizódos széria forgatása valamikor jövőre kezdődik meg, így a premier még sajnos odébb van. Cox egyébként egy fantasztikus, érzelmekben gazdag élményként jellemezte a közkedvelt karakter nagy visszatérését.

Echo

Sajnos ez egy ilyen előadássorozat volt - a Hawkeye spin-off sorozatának első teaserét is csak zárt ajtók mögött mutatták be. Túl sok infót egyelőre nem kaptunk a sorozatról, annyit azonban már tudni, hogy a forgatás befejeződött, a teaser végén pedig Kingpin, vagyis a Vezér is feltűnt.

Fantastic Four

Castinghíreket vártunk a legújabb Fantasztikus Négyes-próbálkozás felől, egyelőre azonban csak azt erősítették meg, hogy a WandaVisiont jegyző Matt Shakman rendezi majd a mozit. Ha nem jön közbe semmi, akkor 2024. november 8-án ülhetünk be a mozira.

Ironheart

A D23 résztvevői egy rövid teasert láthattak a Vasszív-adaptációról, melyben Riri Williams saját Vasember-páncélt épít. Később Anthony Ramos is színpadra állt, hogy beszéljen egy keveset a sorozatban játszott saját karakteréről, Parker Robbinsról, vagyis a The Hoodról. A színész szerint egy komplex karakterről van szó, aki nem színtiszta jó- vagy rosszfiú, akinek a legsötétebb megpróbáltatásai során is ott rejtőzik a fény a szívében - kár, hogy ezt gyakran túl jól álcázza. Az Ironheart egyébként valamikor jövőre kerül fel a DIsney+ kínálatába.

The Marvels

A Beastie Boys Intergalactic című számára pörgött le a The Marvels első teasere - igen, ismét csak zárt ajtók mögött. A jövő nyáron érkező filmben Brie Larson, Teyonah Parris és a Ms. Marvelből ismert Iman Vellani is magára ölti Marvel Kapitány szerepét - természetesen mindenki a maga saját verziójában.

Thunderbolts

Végre felfedték a 2024-ben érkező Thunderbolts szereplőgárdáját! Ahogy azt a mellékelt képen is láthatjátok, Julia Louis Dreyfus (Valentina Allegra de Fontaine), David Harbour (Red Guardian), Hannah John-Kamen (Ghost), Wyatt Russel (John Walker), Sabastian Stan (Bucky Barnes), Florence Pugh (Yelena Belova) és Olga Kurylenko (Taskmaster) is feltűnnek majd a morálisan megkérdőjelezhető szuperhőscsapatban.

Bónusz: Werewolf by Night

Az 1940-es évek klasszikus horrorfilmjeit idéző Werewolf by Night igazi halloweeni csemege lesz. A 70-es évekbeli Marvel-képregényt feldolgozó, szándékosan zs-kategóriás, fekete-fehér őrültség Michael Giacchino és Kevin Feige közös munkája, az előzetes pedig abszolút magáért beszél. Premier október 7-én a Disney+-on.

1.
1.
Shao Kahn
Én nagyon elégedett vagyok a marvel hírekkel, de egyet had kérdezzek. A 2008-as Hihetetlen Hulkban melyik férfi volt Samuel Stearns? Mert nem emlékszem.Netán az a tudós férfi aki segíteni akart Bruce-nak megszabadulni Hulktól? Akivel Bruce levelezett?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...