Assassin's Creed: Mirage - friss képek érkeztek

  • Írta: szlav
  • 2022. szeptember 11.
  • Képek
Link másolása
Az Assassin's Creed: Mirage tegnap esti leleplezését követően a Ubisoft néhány remekül festő, 4K-s screenshotot is megosztott Basim kalandjáról. Máris mutatjuk őket!

Ha véletlenül lemaradtatok volna az Assassin's Creed: Mirage bemutatójáról, akkor ne habozzatok, tekintsétek meg inkább a bámulatos CG-előzetest! Ha azonban még több látnivalóra vágytok, és szívesen megnéznétek, hogyan fest majd a játék élesben, akkor jó helyen kopogtattok, a Ubisoft ugyanis megosztott néhány friss képet is, amelyet az engine-ben rögzítve, a játékból kiollózva fotóztak.


A jövőre megjelenő Assassin's Creed: Mirage visszanyúl a széria gyökereihez, nem csupán a közel-keleti helyszínével, de a játékmenetével is. A legutóbbi részekből ismerős fejlődést, RPG-elemeket és az iszonyatos méretű világot felváltja egy jóval letisztultabb, lineárisabb dizájn, amelyben ismét a rejtőzködésen, az orvgyilkosságokon és a feszesebb történetvezetésen lesz a hangsúly.

5.
5.
LGHDTV+
#4: Akinek eddig nem jutott PS5 annak nem is kell. Én leadtam a rendelést 4 helyen februárban, májusban jött email az egyik helyről egy 24 óráig érvényes linkel ahol megvehettem normális áron, igaz GT7 + Forbidden West + extra Dualsense bundle volt, szóval nem MSRPn vettem, de mindegy mert ezeket úgyis megvettem volna hozzá. Megrendeltem, és 2 napon belül meg is lett. Várni kell rá ha nem akarsz nyerészkedő patkányoknak fizetni 2xes árat. De azért be lehet szerezni
4.
4.
Nothing
#2: És ez miért probléma? A többség - szerintem - még 2022-ben is a last gen-ben tolja a készlethiány meg a liftező árak miatt. Az Ubit se akarnám védeni, de persze, hogy "kell a pénz", mi sem dolgoznánk ingyen. :)
2.
2.
Hunszi
#1: Persze, hogy megfog, az UBI mindenhonnan is bevasalja a bevételeket, szóval kb. ők lesznek az utolsók, akik elengedik a last gen kezét.
1.
1.
Marcus88
Csak én érzem úgy,hogy ez meg fog jelenni az előző generációra is?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...