Monster Hunter-szerű játékot készít az EA és a Koei Tecmo

  • Írta: szlav
  • 2022. szeptember 13.
  • Bejelentés
Link másolása
Akad még hely a szörnyvadászatra a Monster Hunteren és a Dauntlessen túl is. A Dynasty Warriors fejlesztői az EA-vel közreműködve készítenek egy hasonló játékot a feudális Japánban.

Egymás markába csapott az Electronic Arts és a Koei Tecmo. A partnerség egy izgalmas új projekt felett alakult meg, melyet a Warriors-játékok fejlesztőstúdiója, az Omega Force készít majd. Habár egyelőre keveset tudunk az anyagról, és a lenti képen túl nem érkezett több látnivaló sem, abban már biztosak lehetünk, hogy egy szörnyvadászós akciójátékról lesz szó, hasonlóan a Capcom méltán népszerű Monster Hunter-sorozatához.

A zsáner következő nagy durranásaként pozícionált játék helyszíne egyébként a gyönyörű feudális Japán lesz, de természetesen a világ kap egy erős fantasy-csavart is. Érdemes egyébként megemlíteni, hogy az egyelőre névtelen projekt az EA Originals címere alatt készül, ahol korábban olyan remek indie címek készültek, mint az Unravel, az It Takes Two vagy a Lost in Random, az Omega Force fejlesztése azonban egy jókora, AAA-kategóriás játék lesz.

Habár mi is szeretnénk minél többet megtudni a projektről, a további részletek még váratnak magukra, de szerencsére csak egy rövid ideig - az ígéretek szerint még ebben a hónapban újra hallhatunk az ígéretesnek hangzó játékról.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...