Februárban végleg eltemetik a Babylon's Fallt

  • Írta: fojesz
  • 2022. szeptember 13.
  • Gyászhír
Link másolása
Sokáig a PlatinumGames egyik legjobban várt játéka volt, végül azonban csúfos kudarcnak bizonyult a Babylon's Fall. Februárban - alig egy év után - lehúzza a rolót.

A Square Enix egy közleményben jelentette be, hogy hamarosan lehúzza a rolót a csúfos kudarcnak bizonyult PlatinumGames-fejlesztés, a Babylon's Fall. Ez aligha meglepő: habár a játék márciusban jelent meg, már májusban volt olyan időszak, hogy a PC-s verziót mindössze egyetlen ember játszotta, ami egy kooperatív módra kihegyezett címnél ritkán jó hír.

A kiadó szerint egészen pontosan február 28-án lövik le a szervereket, azt követően pedig a játék és a megvásárolt játékbeli tartalmak elérhetetlenné válnak. Értelemszerűen a támogatás megszűnése magával ránt minden mást is: a cég elkaszált egy nagyobb készülőfélben lévő frissítést, és már csak a csőben lévő szezonok futnak ki; november 29-ig tart a második évad, a záróakkord pedig még aznap kezdetét veszi.

A játékot a bejelentés óta már nem lehet megvásárolni.

3.
3.
crytek
#2: Ha nagyon érdekel ign és gamestaron is megtalálod ugyanis egy véleményem van a dologról nem oldalanként más fajta
2.
2.
HMoody
#1: Én most itt egyetértek veled, de ennyi megosztó komment után meglepő, hogy képes voltál ugyanezt kommentet szó szerint kiposztolni privát profilról a gk FB posztja alatt. :D
1.
1.
crytek
Hoho na akkor lökhetik bundleba meg game passba/ ps plusba a single részét letolni szinte ingyen nem lesz rossz....

(Bár sajnos a LEFT ALIVE-ból kiindulva ami szintén totál bukás volt nem hiszem hogy tolnák mindenhova az utolsókat is kisajtolva belőle, mert az is a mai napig 60 euro és kb sehova nem rakták be)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...