Mégis megjelenhetnek PC-re a Judgment-játékok?

  • Írta: fojesz
  • 2022. szeptember 13.
  • Pletyka
Link másolása
Nagyon úgy fest, hogy PC-re tart a Judgment és a Lost Judgment, pedig korábban egyáltalán nem tűnt triviálisnak, hogy a Sega elkészítheti a portokat.

A Wario 64 nevű Twitter-felhasználó találata szerint az amerikai korhatár-besorolásért felelős szervezet, az ESRB már bevizsgálta a Judgment és a Lost Judgment PC-s változatát is. Habár még nem kaptunk hivatalos bejelentést a témában, ez alapján nagyon úgy fest, hogy a két játék számítógépekre is megjelenhet majd.

Ez fontos fejlemény: habár a Ryu Ga Gotoku Studio másik sorozata, a Yakuza PC-n is hódít már egy ideje, a Judgment esetében nem volt triviális, hogy elkészülhetnek a portok, és a pletykák szerint emiatt komolyan veszélybe került a Judgment-játékok jövője. Úgy tudni, a játék főhősét alakító színész ügynöksége nem akart PC-s változatot a Judgment-epizódokból, a Sega pedig igen - a cég állítólag arra is készen állt, hogy a Lost Judgment után ne folytatódjon a széria.

Úgy tűnik, ezzel megoldódott az ügy - talán a héten esedékes Tokyo Game Show apropóján valami konkrétumot is hallunk majd!

5.
5.
crytek
Tegnap meg is jelent steamen mindkettő :)
4.
4.
DarkLord
Ez jöhet én várom szeretettel. A Yakuza is csak annak nem tetszik, aki nem ad neki elég időt, hogy beszippantsa , mint a huzat utána és mindig játszani akarja...sztri szinten baromi sokat tanulhatna sok más fejlesztő cég, hogy kell igazi csavaros, még jobban csavaros sztorit írni! A Yakuza 6 sztorija olyan szinten tekergeti a szálakat, hogy nem hittem el, hogy mikor már azt hitte az ember, hogy najó ezt nem lehet tovább fokozni, még csavartak rajta nem egyet, hanem 3-at :D
3.
3.
Mardük
Nekem nagyon bejött ez a két játék. Régen volt nálam olyan, hogy minden nap tizenakárhány órákat toljak valamit. Szerintem fantasztikus a story, eszméletlen jók a zenék, és maga a gameplay is jobban bejött mint a Yakuzákban ( persze azokat is imádom). Kell neki egy kis idő, lassan indúl be. Toljátok.
2.
2.
Ooorky
Nekem valahogy nem jött be Xbox-on.
Amiatt mert előtte kipörgetten az összes Yakuza-t, vagy szimplán csak unalmas nem tudom, de inkább tolom az AC: Black Flag-et ha bekapcsolom.
1.
1.
crytek
Yakuzák után ki csodálkozna ezen? Sok millió + $ az nekik is sok millió + $..ez a piac meg erről szól nem másról. Csak a sok félkegyelmű hiszi azt hogy csilliárdos multi cégeknek ezek a pénzek nem számítanak.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...