Deathloop - úgy tűnik, már közel az xboxos megjelenés

  • Írta: szlav
  • 2022. szeptember 14.
  • Pletyka
Link másolása
Ma van kereken egy éve, hogy az Arkane és a Bethesda piacra dobta a Deathloopot. Az időhurkos lövölde konzolokon PS5-exkluzív volt, úgy tűnik azonban, hogy hamarosan a Microsoft hazai platformjára is eltalál.

Már egy évvel ezelőtt, a Deathloop megjelenésekor sem volt titok, hogy játék előbb-utóbb eltalál Xbox Series X és Series S konzolokra is. Habár a Dishonored-csapat időhurokba szorult lövöldözős játéka kezdetben PlayStation-exkluzívnak készült, a Microsoft időközben felvásárolta a Bethesdát és a hozzájuk tartozó Arkane Studiost is. Ezek után tehát csúnya lett volna, ha a játék nem talál utat magának az Xbox-konzolokra, miután véget ér az egy évre szóló megállapodás a PlayStation-exkluzivitásról.

Habár hivatalos bejelentés egyelőre nem érkezett az üggyel kapcsolatban, minden jel arra utal, hogy a Deathloop hamarosan valóban megérkezik az xboxosokhoz. Számos felhasználó ugyanis arról számolt be (többek közt Redditen), hogy náluk már az Xbox Series-konzolok dashboardján is feltűnt a játék előrendelői hirdetése.

Érdemes kihangsúlyozni, hogy az így felbukkanó menüelemek kizárólag a játék megvásárlását promózzák, vagyis egyelőre nem utal jel arra, hogy a Deathloop egyből megjelenne az Xbox Game Pass kínálatában is. Ez azonban ne rémisszen meg senkit, hiszen a Microsoft saját címéről van szó, így gyakorlatilag garantált, hogy az előfizetéses szolgáltatásban is feltűnik majd a játék még a premierje napján. A Deathloop egyébként ebben a hónapban került be a PlayStation Plus Extra és Premium könyvtárába is, szóval hasonló megoldással a PS-es tábor is kipróbálhatja a címet.

2.
2.
Hunszi
Már elérhető a GamePass-ban.
1.
1.
crytek
Várom szeretettel. Ez a hónap ugyse valami acélos ez még megmentheti
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...