Exoprimal-előzetest is hozott a Tokyo Game Show

  • Írta: fojesz
  • 2022. szeptember 18.
  • Videó
Link másolása
A Capcom az Exoprimalt is magával vitte Tokióba, ahol egy új előzetest villantott az érdeklődőknek: a trailer ízelítőt ad nekünk a sztoriból, és a játékmenet kapcsán is tartogat friss részleteket.

A Capcom legújabb PvPvE-játéka, az Exoprimal kifejezetten meredek alapfelütést ígér: 2043-ban járunk, amikor is egy másik dimenzió dinoszauruszai özönlik el a világunkat. Mi egy exoruhát viselő katonaként érkezünk majd Bikitoa szigetére többedmagunkkal, hogy megküzdjünk velük és más exoharcosokkal, mindezt persze nem önszántunkból: a Leviatán nevű mesterséges intelligencia kényszerít minket arra, hogy egy játék keretein belül megméressük magunkat.

A túlélésig és a menekülésig jó pár dinón át vezet az út, köztük a mérget köpő dilophoszaurusszal és a méretes carnotaurusszal, amiket a fenti trailerben láthatunk először a puskacsövünk végén. Az exoruhák közül is bemutatkozott két új típus: a Skywave-vel klasszikus támogató szerepet tölthetnek be a játékosok, akik a segítségével gyógyíthatják a társaikat, és zavarhatják az ellenfeleket, míg a szamurájszerű Murasame egy igazi tank, aki a katanájával erős ellencsapásokat mérhet rájuk. Az exoruhák egyébként testre eis szabhatóak, a fegyverzetükbe és a teljesítményükbe is belenyúlhatunk - és persze emote-okat is rendelhetünk hozzájuk, mert azok nélkül nincs is értelme egy multiplayer játéknak.

Az Exoprimal 2023-ban jelenik meg PC-re, PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...