Újabb platformokat hódít meg a Dragon Ball Z: Kakarot

  • Írta: fojesz
  • 2022. szeptember 19.
  • Letöltés
Link másolása
A Bandai Namco alaposan felkészült Dragon Ball-ügyileg a Tokyo Game Show-ra, a Dragon Ball Z: Kakarot és a Dragon Ball: The Breakers kapcsán is hozott híreket.

A Bandai Namco bejelentette, hogy jövőre dedikált PlayStation 5-ös, illetve Xbox Series X/S-es portot kap a Dragon Ball Z: Kakarot - ezekre a PS4- és Xbox One-játékosok ingyenesen frissíthetnek majd. Az új kiadásokról egyelőre nem sok részletet tudtunk meg, de az már biztos, hogy feljavított grafikát és jobb teljesítményt ígérnek, a különbségekről pedig el is csíphettek egy kis kedvcsinálót a kiadó TGS-re időzített műsorában.

Fontos újdonság továbbá, hogy a kiadó bejelentette a játék második szezonbérletét, amely három újabb sztorikiegészítőt hoz majd magával. Ezek közül az első a Bardock: Alone Against Fate címet viseli, amelyben Goku apjának a történetét ismerhetjük meg, mégpedig a Bardock: Father of Goku című epizód feldolgozásaként. A fenti előzetes már ezt a csomagot harangozza be.

Az október 14-én megjelenő, szeptember 21-től pedig nyílt bétázó aszimmetrikus multiplayer játék, a Dragon Ball: The Breakers is hallatott magáról: kiderült, hogy Raiderként Majin Buu is csatlakozik az összecsapásokhoz, míg a túlélők táborát a Farmer erősíti majd.

1.
1.
xsbrx
Remélem nem lesznek új achievementek hozzá. Semmi kedvem feltenni újra.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...