Sokkoló előzetest kapott a PUBG készítőinek új játéka

  • Írta: RangerFox
  • 2022. szeptember 20.
  • Videó
Link másolása
A Krafton stúdió új játéka merőben elüt majd a PUBG-től. Ugyan a címét és tervezett megjelenési dátumát egyelőre nem tudjuk, egy elképesztő koncepciótrailerrel azért meglepték a készítők a játékosokat.

A PUBG-t is kiadó Krafton következő játéka Project Windless kódnéven fut, és a híres koreai fantasy regény, a Yeongdo Lee által jegyzett The Bird That Drinks Tears adja majd az alapját. A játékról először augusztusban hallottunk, itt írtunk róla bővebben.

A grandiózus kalandjáték igyekszik majd megeleveníteni a könyvben leírt világot és karaktereket, a koncepciótrailerben láthatjuk is a könyv főhősét, Kagan Dracát, a kegyetlen Nhaga Slayert. A trailer az Unreal Engine 5 segítségével készült, ugyanezt a játékmotort fogja használni a végleges fejlesztés is.

Egyelőre még partnereket keres a kiadó ahhoz, hogy megvalósulhasson a projekt, így a közeljövőben ne számítsunk megjelenési dátumra, vagy játékmenet-felvételre. Az anyag hivatalos oldalát erre találjátok.

3.
3.
hedzsooo
#2: Mar elegge nagyagyuk is dolgoznak rajta, igy remelhetoleg jovo ilyenkore mar vmi korai gameplay reszletet is feltudnak majd mutatni belole! :)
2.
2.
markoci555
ez aztán meglepetés, azt hittem nem látunk ebből semmit még vagy 1 évig, csak újabb concept artokat max és alábbhagy az érdeklődés
1.
1.
hedzsooo
Ez anyag lesz. A regeny(ek) miatt is, mert igy jo az alapanyag ugye. Meg azert is, mert ha minden igaz, amolyan "azsiai Witcher 3"-nak szanjak. Szoval nem MMO, hanem story-driven Single player mod + open-world.

Kb. kizart hogy kihagyjam, max. akkor fogok kesobb jatszani vele ha eloszor csak konzol(ok)ra jonne de van 1 olyan erzesem, hogy ez jonni fog kapasbol PC-re is.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...