Megosztó lesz a MultiVersus mai frissítése

  • Írta: szlav
  • 2022. szeptember 27.
  • Letöltés
Link másolása
Tovább zakatol a Warner Bros. verekedős platformjátéka, a legújabb frissítés azonban bőven hoz magával jót is és rosszat is. A legújabb hős érkezését jóval lassabb fejlődés kíséri.

A MultiVersus fejlesztői eddig nemigen lőttek mellé, ha a játék folyamatos és tempós támogatásáról volt szó, a mai, 1.03-as frissítés azonban könnyen felborzolhatja a kedélyeket. Éppen ezért inkább a jó hírekkel kezdünk: néhány friss kozmetikai extra és balanszfrissítés mellett végre befutott Rick Sanchez is, a bunyós játék legújabb hőse, aki egy csapat Meeseeksszel az oldalán pofozza fel a multiverzum harcosait. Morty egyébként már egy ideje szintén játszható, így ma válik teljessé az ikonikus duó.

A fentieknek csak örülhetünk, a patch másik legfontosabb változtatása azonban sok bosszúságra adhat okot. A Player First Games csapata ugyanis úgy döntött, hogy megduplázza azt az XP-mennyiséget, amely szükséges ahhoz, hogy 15-ös szintre húzzunk egy-egy hőst. Ezzel gyakorlatilag a kétszer lassabb lesz a játékbeli progresszió (a Battle Passt ez nem érinti), vagyis jóval később oldhatjuk fel a hősök fontosabb perkjeit, ikonjait és egyéb jutalmait.

A MultiVersus teljes 1.03-as patch note-jait itt találjátok.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...