Újra mozgásban a Battlefield-veteránoktól érkező The Finals

  • Írta: fojesz
  • 2022. szeptember 27.
  • Videó
Nem túl hosszú, ám annál látványosabb gameplay kedvcsinálót kapott a Battlefield-veteránok alapította Embark Studios első játéka, a The Finals.

Az alábbi gameplay trailer ugyan még erősen korai állapotában mutatja be a The Finalst, már így is meggyőzően fest, a jó hír pedig az, hogy hamarosan ti is kipróbálhatjátok a free-to-play lövöldét: az első tesztkörök szeptember 29-én veszik kezdetüket, ezekre a játék steames aloldalán jelentkezhettek.

A The Finals egyébként a DICE-veterán Patrick Söderlund új stúdiójánál, az Embark Studiosnál készül (az ARC Raiders mellett), ahol a történet szerint egy őrült bajnokság keretei között kell megméretnünk magunkat a csapatunkkal. A főszerepet természetesen a lőfegyverek kapják az összecsapások során, ám közelharcra is lesz lehetőségünk, és ahogy azt a fenti trailer mutatja, a rombolásnak is komoly szerep jut majd.

1.
1.
markoci555
szörnyű videó... a fov nincs 90 fok, abból a felét kitakarja a nagyon fura tartás miatt a fegyver, és ha jól láttam egyetlen egyszer céloztak normálisan, amúgy ment a hipfire össze vissza, gameplay-nek távolról se nevezném, vagy ennyire hardcore lesz hud nélkül? nem hiszem, ez nagyon összekotyvasztott cucc volt
de legalább mutattak valamit a rombolhatóságból
vajon minden ház ilyesmi lesz vagy 1-2 tud csak összedőlni?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...