Hivatalosan is bemutatkozott a Wild Hearts

  • Írta: szlav
  • 2022. szeptember 28.
  • Bejelentés
Az Electronic Arts Monster Hunter-szerű játékot készít a Dynasty Warriors csapatával! A japán körítésű szörnyvadászós játék ma végre megkapta az első kiadós előzetesét is.

Az EA Originals címere alatt készíti a legújabb IP-ját a Koei Tecmo és az Omega Force csapata, és már azt is tudjuk, hogy miféle alkotásról lesz szó. Ha kedvelitek a Monster Hunter-sorozatot, akkor jól figyeljetek, a Wild Hearts ugyanis ebben a szűk, de rengeteg potenciállal rendelkező zsánerben tör utat magának. Gigászi szörnyek, látványos akció és egyedül vagy csapatostul is játszható kihívások - nem hangzik rosszul a dolog!

Ahogy azt már a fenti előzetesből is kitalálhattátok, a Wild Hearts a feudális Japán látványvilágára építi a mítikus szörnyetegekkel operáló világát. Azuma gyönyörű tájait járva rengeteg bestiát hányhatunk a katanánk élére, de bevethetünk számos egyéb speciális eszközt és fegyvert, ha pedig tényleg nagy a baj, két barátunkat is magunkkal vihetjük a vadászatra, akár más platformokról is.


A Wild Hearts 2023. február 17-én jelenik meg PC-n, Xbox Series X/S-en és PlayStation 5-ön.

1.
1.
markoci555
ez se váltja meg nálam a világot...továbbra se nagyon látni olyan monster hunter féle játékot, amiben nem a béka **** alatt van a hit detection
de ez legalább próbál egyet újítani ilyen építkezős cuccokkal, ami mindenképp pozitívum
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...