Októberben érkezik a PC Building Simulator 2

  • Írta: szlav
  • 2022. szeptember 28.
  • Megjelenés
Nem olcsó mulatság egy gamer számítógép megépítése, de a PC Building Simulatornak hála nem kell símaszkban a bankba rohannunk. A folytatás néhány héten belül meg is érkezik.

A Spiral House és a The Irregular Corporation még márciusban jelentette be, hogy készül a PC Building Simulator folytatása. Az aranykorukat élő szimulátorjátékok egyik legsikeresebb példánya szebb, kidolgozottabb, opciókban és friss hardverekben is gazdagabb kiadásban érkezik, amelyből a vadiúj 30 órás karriermód és a több mint 40 valódi brand sem hiányzik majd. Az igazán jó hír pedig az, hogy már igazán nem kell sokat várnunk a premierjére.

A PC Building Simulator 2 október 12-én érkezik PC-re az Epic Games Store-ban.

4.
4.
Krumplistarkedli
#3: Én nekifutottam párszor az ETS2-nek de sohase jutottam el odáig hogy legalább 2 sofőröm legyen, sajnos itt is felütötte a fejét a monotonitás halvány kezecskéje, a modok se segítettek sokat.
A másik meg az a bőröndből kicsomagolós szimulátor na attól meg a falnak megyek, ki nem próbáltam csak gameplay-t néztem..elég volt nekem annyi :))
Tudod én inkább a menedzsment játékokra bukok az ilyen munka szimulátorok helyett, például van amit már annyiszor újra játszottam kb évente amióta megjelent, az a Game Dev Tycoon. Annyira le tud kötni az a játékmenet, hogy el nem hiszed. Utóljára már bekapcsoltam a pirate mod-ot, ott is végig meszeltem a kampányt, mind a 42 évet csőd nélkül. Húzós volt de frankó egész végig.
3.
3.
Heldengeist
#1: A magam részéről az összes ilyen "szimulátor" taszít. Nem csak ez, még a viszonylag népszerű munkaszimulátorok is, mint az Euro Truck Simulator sorozat.
2.
2.
Grabowsky30+
Volt egy tervem, hogy egy bizonyos házba be fogok építeni ezt azt és ebben a programban ki tudtam próbálni. Nyilván nem minden "úgy van", de amire kíváncsi voltam azt meg tudtam nézni. Viszont maga a kampány része tényleg egy dög unalom.
1.
1.
Krumplistarkedli
Nahát...csak azt nem értem, hogy minek..!!!?
Az első rész nekem pár óra után unalomba fulladt, durván monoton lett a játékmenet, kicsavarozni, kiszedni, kicserélni, becsavarozni, kész... de örülök, hogy van akinek bejön ez a játék, nyilván van rá igény ha jön a második része.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...