Már készül A Gyűrűk Ura: A hatalom gyűrűi második évada

  • Írta: szlav
  • 2022. október 4.
  • Cooltúra
Link másolása
Miközben lassan az első évad végére érünk, az Amazon máris belevágott A hatalom gyűrűi következő szezonjának forgatásába. Új-Zéland helyett az Egyesült Királyságban zajlanak a munkálatok.

A The Hollywood Reporter értesülései szerint a hét elején megkezdődött a The Rings of Power, azaz A Gyűrűk Ura: A hatalom gyűrűi második évadának a forgatása. Habár az első szezont Peter Jackson trilógiájához hasonlóan Új-Zélandon forgatták, az Amazon London közelébe, a Bray Studios stúdióközpontjába költöztette a munkálatokat.

A hírek szerint az óriásvállalat a jóval kisebb költségek miatt döntött így, de az ügyben közre játszik az is, hogy az Amazon éppen egy komoly filmprodukciós főhadiszállás kiépítésén dolgozik a brit főváros környékén.

Az első évadhoz hasonlóan a második szezon is nyolc epizóddal érkezik majd, ezek premierdátumáról azonban egyelőre legfeljebb csak spekulálhatnánk. Azt azonban már biztosan tudhatjuk, hogy a történet folytatásában egy új karakter, az öreg és bölcs tünde hajóács, Círdan is szerepel majd, aki nem mellesleg Gandalf előtt birtokolta Naryát, a Tűz Gyűrűjét.

5.
5.
Shao Kahn
Csak ne kelljen egy évet várni arra a második évadra! És miért kellett azt kitalálni hogy csak 8 részes egy évad (ezt egyre több sorozatnál látom)? Miért nem lehetne 10-13 vagy 22?
3.
3.
norbi27
Amellett, hogy a lore-t szétgyalázták, ami egy nem bocsánatos bűn, ennek a sorozatnak a diverzitás a legkisebb problémája. Az írás és a színészi játék döbbenetesen alacsony színvonalú. Ha nem látom, el se hiszem. Röhögni mondjuk jót lehet rajta.
És ez minden idők legdrágább sorozatévada, lol.
2.
2.
JohnSpartan
#1: Nah látom már megy a gyűlölködès...

Amúgy nekem tetszik amit eddig láttam ès most fog mèg csak belehúzni a történet! A nèger tündével sincs semmi bajom, teljesen jól alakítja a karaktertèt. Csak ne tolják a végtelenségig mint sok mást! Legyen egy kerek sztori azt zárják le!
1.
1.
Ooorky
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...