Megérkezett az Origint leváltó PC-s EA app

  • Írta: szlav
  • 2022. október 7.
  • Hír
Link másolása
Több mint tíz év után leköszön az Origin, az Electronic Arts-játékok PC-s otthona. A nyugdíjba vonuló launchert a vadiúj EA app váltja le.

Néhányan kedvelték, a legtöbben utálták, az Origin azonban 2011 nyara óta megkerülhetetlen volt, ha PC-n szerettünk volna játszani az Electronic Arts játékaival. A launcherként, áruházként és közösségi platformként is funkcionáló alkalmazás azonban hamarosan nyugdíjba vonul, a helyét pedig a vadonatúj, könnyebb és gyorsabb EA app veszi át.

Az alkalmazás érkezését bejelentő bejegyzésben az EA néhány fontos funkciót is elárult a már egyébként elérhető és szabadon letölthető launcherről. Megtudhattuk például, hogy a keresztplatformos játékot támogatva az új alkalmazásban egy helyen megtalálhatjuk nem csupán az Originről áthozott barátainkat, de azokat is, akik Steamen, illetve Xbox vagy PlayStation konzolokon játszanak. A kliens egyébként automatikusan átmenti majd a helyi és a felhős mentéseinket is, szóval elméletileg ezzel nem akadhat problémánk.

Ahogy azt már említettük, az új applikáció bevezetése azzal jár, hogy az Origin támogatása megszűnik, legalábbis PC-n. Az EA csendesen hozzátette, hogy MacOS-re nem készült új alkalmazás, vagyis a maces játékosok továbbra is a megszokott helyről, vagyis az Originből érhetik el a játékaikat és a barátaikat.

7.
7.
Chdz
Ekkora szart én fel nem rakok..
6.
6.
leviske
#4: Ezt még mindig nem oldották meg? Zseniális.
5.
5.
hedzsooo
4.
4.
AbsurdShark
Mi érkezett meg? Hova? Letöltöttem, letöröltette velem az Origin-t, és ha steames vagy Epices EA-játékot akarnék futtatni, le kell töltsem az Origin-t hozzá.
3.
3.
crytek
Tudom hogy ezek csak programok ,de ennyire nincs kreativitás? xbox pc app kb full ugyanez... biztos egy helyen vannak a céges partik :)
2.
2.
Grabowsky30+
... és azt vajon sikerült már megoldani, hogy át lehessen írni melyik meghajtóra szeretnék telepíteni, mert eddig ez nem ment!
1.
1.
markoci555
DA:I töltőképernyők hosszassága miatt ajánlották páran, hogy állítsam be adminisztrátori módban az indítását
kedves origin megakadályozza a játék futását így, rühellem minden porcikámmal
steamen indítási opciók vannak, itt a teljes ellentéte, legegyszerűbb dolgok vannak letiltva
ubifos úgyszintén, dublikált játékok szerverei letiltva, far cry nem indult stb.
és amikor megemlíted, hogy aki torrentezi, az még jobban jár mintha pénzt adott volna érte? akkor kapsz egy törölt posztot és felszólítást, hogy még említeni sem szabad a kalózkodást...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...