Megérkeztek az Epic Games Store heti ajándékai

  • Írta: szlav
  • 2022. október 20.
  • Akció
Link másolása
A csütörtök délután egyet jelent az Epic Games Store ingyenes játékaival. Ezen a héten két nagyszerű, de egymástól mélységesen eltérő szerepjátékot csaphattok a könyvtáratokhoz.

Ezen a héten és a jövő héten sem érdemes kihagyni az Epic Games Store akcióját, az ingyenesen osztott játékokban ugyanis aligha fogtok csalódni. Ezen a héten a 25. évfordulóját ünneplő széria egyik legnagyszerűbb epizódja, a Fallout 3 szerezhető be, ráadásul a minden jóval megpakolt Game of the Year Editionről beszélünk. A Bethesda fejlesztése mellé az Evoland: Legendary Edition jár - itt egy két szerepjátékot magában foglaló csomagról beszélünk, ez a cím azonban önmagában végigvezet bennünket az RPG videojátékok teljes múltján. Az ingyenes játékokat ezúttal is az Epic Games Store weboldalán vagy az asztali kliensben csaphatjátok a könyvtáratokhoz.

Egy hét múlva ismét érdemes lesz visszanéznünk, hiszen az ekkor debütáló különleges túlélőhorror, a Saturnalia ingyenes lesz, ha azt az Epictől szerezzük be. Mellé pedig minden idők egyik legnagyszerűbb Warhammer-játéka, a Warhammer 40.000: Mechanicus jár - ha szeretitek a körökre osztott taktikai játékokat, akkor az utóbbi cím abszolút kötelező!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...