Elkészült a PS3-as Rainbow Six: Vegas

  • Írta: fojesz
  • 2007. június 23.
  • Bejelentés
Link másolása
Fél éves késéssel ugyan, de végre elkészült a Rainbow Six: Vegas PS3-as változata is! A készítők a nagyszerű bejelentés mellé egy új trailert is küldtek nekünk.
Fél éves késéssel ugyan, de végre elkészült a Rainbow Six: Vegas PS3-as változata is! A készítők a nagyszerű bejelentés mellé egy új trailert is küldtek nekünk.



A Rainbow Six: Vegas PC-s és X360-as változatai már tavaly decemberben boltokba kerültek, a PlayStation 3-as (illetve a PSP-s) játék megjelenése ezidáig váratott magára: a következő generációs gépen illetve a kézikonzolon ugyanis június 29-én debütál majd a Vegas Európában.
21.
21.
tjames
A játék tényleg jó! Én még csak nemrég kezdtem...de azalapján nagyon jó.
20.
20.
t.roli
Majd elindulnak a régi konzoljátékok is, és ha jól tom a Driver is ősi konzoljáték akárcsak a GTA-k (még a GTA 1 is ps1 en mutatkozott be elösször:) )

És jön a Haze. A hosszú kommentemban arról a játékról is írtam de azt nem tette fel az oldalra:(

Annyi biztos, h akinek Ps3 ma van, annak ezek után nem kell majd a Crysis (Nem véletlen, h a Ubisoft mindent beleadmajd a HAZE ba h, lepipálja Crytechet. Mert hát a Far Cry is a Ubinál mutatkozott be..) Én PC-n a Vegas végén járok.. Azt kell mondanom h ez a játék KIRÁLY!
19.
19.
Dentis 360
Xbox 360-an az egyik legjobb game volt!Most a PS3 tulajok se maradnak ki a joból!Akniek van Playstation 3-a az szerezebe ezt a játékot szerintem, mert valami döbbenetesen jó!!
17.
17.
fojesz
Elvben gond nélkül elkéne majd indulniuk, igen. Az új Driver (Parallel Lines, vagy Driver 4, kinek mi tetszik) PS2-re már megjelent, most jön PC-re és Wii-re annak az átirata.
16.
16.
battlefield2
illetve fojesz nem tudsz valamit uj DRIVER játék részről konzolra ? pc re tom most jőn egy remélem jo lesz
15.
15.
battlefield2
aha

szerintem már eldőntőttem aszem most PC-ét veszek aztán egy jo 1 év mulva jőhte a PS3:) addigra csak lemegy az ár nem? 2008 nyara vagy akrácsonya, ja és van jo pár játék ami teccik ps2 őn na azokat megvehetem majd és elindulnak PS3 mon? gond nélkűl? ilyenek hogy killzone god of war star wars addigra még forgalomban lesznek gondolom?

bocs hogy ide irogatok de a rendes forum nem jeleniti meg a komenteket
14.
14.
fojesz
A Killzone szép, a Star Wars inkább tűrhető. Jah és jó. :)
13.
13.
battlefield2
KIllzone?asz szép? és jo játék?

vagy pl a STAR WARS REVANGE OF THE SHIT?
12.
12.
t.roli
Húúú!!! Délután írtam egy hosszú kommentet és a nyomi oldal nem jelenítette meg :@

Kzthetem újra. de msot röviden.. Ne monitoron mert nem arra tervezték és egy kicsit széteshet a pixel. A következő meg az, h annyire csúnya egy ps2 es játék amennyire rosszúl programozzák. A ps2 grafikája a programozáson múlik. Ha igényesen készítenek el egy játékot, pl: BLACK, God of War, Grand Turismo, akkor feledhetetlen élményed lesz. De ha egy olyan tömegplatformal akarsz manapság játszani ps2 őn mint a Ghost Recon, na az olyan csúnya ps en hogy az borzalmas és szégyenletes a készítőknek is. Ennyire elhanyagolni egy játékot, csak azért mert 360 ra is jön...( meg még sok ien játék van) Hidd el, több szép ps2 es játék van mint csúnya, és olyan címek is a jók között van mint: Devil May Cry, Ace Combat, Tekken,Burnout, SSX, Fifa Street és még sok más finomság.
11.
11.
Crisis
a ps2-nek mindegy milyen tv-én megy a ps3-nak ajánlott HDTV
10.
10.
Pukhi-zik
9.
9.
battlefield2
NEm tuggya valaki hogy a PS2 játékok min szebbek? egy sima képcsőves TV-n vagy a CRT monitoron?

illetve látam a VANGUARD-ot HDTV ps2 játékot és kockás volt a grafikája pedig HDTV tehát most minden ps2 játék ien "csunya"?
8.
8.
battlefield2
negem anyira nem izgat mert ha lene pénzem mindenkép ps3 mat vennék:D

ami jőn xboxra az jőn mind pcre is ugy hogy elég lenne nekem a gép meg ps3 az ugy sokkaljob



7.
7.
t.roli
Hát én azért megvárom a végét mert a Gametrailers nem egyszer kapott ki azért mert csalt xbox360 vs ps "összecsapásokon". (Én ezúton is üdvözlöm Bill Gatest..). Másfelől, ez az összehasonlítás juni 7. ei és most fejezték be 3 napja a játékot. Lehet csak én vagyok rosszmájú de szerintem itt sántítanak a dolgok. És hiszem ha látom h rondább (úgy értem, ha elöttem lesz mindakettő gépen ugyanaz a játék, és lesz erre majd lehetőségem ismerőseim segítségével..)
5.
5.
Crisis
be tudnátok másolni azt a linket ( az összehasonlítósat)
4.
4.
Tomasonda
hát tényleg csúnyább a ps3 sajna! nézzétek meg egy összehasonlító videón! aki meg nem látja a különbséget az elvakult ps fan!
3.
3.
kharami
elárulom hogy nem szebb, még rondább mint x360 on! voltak összehasonlitó képek a neten!

Nekem nem kéne a ps 3 mas változat!

És még mielött azt hinné valaki, hogy megvadult x360 fan vagyok, van ps 2 is az otthonomban!;)
2.
2.
t.roli
Helyes. Kár h ien lassan tudnak programozni, egy 7 magos CELL gépre:P De tuti megfogja érni, és szebblesz mint a többin:) :P
1.
1.
Daveout
Minden ps3mas tulajnak csak ajánlani tudom! Én már kétszer játszottam ki! Sajnos azóta már eladtam de ha tehetném most a videó láttán megint leülnék vele kicsit játszani!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...