Hivatalos: Henry Cavill újra Superman lesz

  • Írta: fojesz
  • 2022. október 25.
  • Cooltúra
Link másolása
A színész egy Instagram-videóban erősítette meg formálisan is, hogy a közeljövőben ismét eljátssza majd az Acélember karakterét.

A korábbi pletykák és az egyéb történések után (és itt most kacsintunk egyet) talán nem mindenkit ér meglepetésként, hogy Henry Cavill Instagramot ragadott, és egy videóban formálisan is megerősítette, hogy újra Supermant fogja alakítani a filmvásznon. A színész konkrétumokat nem árult el az esetleges projektjei kapcsán, de megköszönte a rajongók támogatását és türelmét.

Épp a múlt héten számoltunk be a The Hollywood Reporter írásáról, amelyben összegyűjtötték, hogy mire készülnek filmes fronton a DC-nél: abból derült ki, hogy a Warner Bros. Discovery menedzsmentje mindenképp szerette volna visszacsábítani Cavillt, akivel egy filmet legalább mindenképpen összehoznának. Ez lenne a Man of Steel folytatása, aminek Charles Roven a producere.

2.
2.
delphijos
Ja, tudom hogy milyen “egyéb történésekre” gondolt az író, és értem a kacsintást is, :)
1.
1.
Shao Kahn
Remélem a következő DC film amiben Henry Cavill szerepel, nem lesz olyan vacak mint a Batman Superman ellen, vagy az Igazság Ligája volt.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...