A folytatástrilógia karakterei is feltűnhetnek Damon Lindelof Star Wars-filmjében

  • Írta: fojesz
  • 2022. október 28.
  • Cooltúra
Link másolása
Habár még erősen készülőfélben van, újabb részletek derültek ki a Lost alkotójának Star Wars-filmjéről - annyit már most elárulunk, hogy köze lesz a folytatástrilógiához is!

Nem újdonság már, hogy a Lostot, A hátrahagyottakat és a Watchmen-sorozatot is jegyző Damon Lindelof Star Wars-filmen dolgozik, a The Hollywood Reporter jóvoltából most azonban újabb részleteket tudtunk meg a Sharmeen Obaid-Chinoy (Ms. Marvel) közreműködésével készülő alkotásról.

A lap úgy tudja, hogy a filmet egyszeri projektnek szánják, azonban természetesen nincs kizárva az sem, hogy folytatást kapjon, ha megfelelő a fogadtatása. A története a 2019-es Skywalker kora után játszódhat majd, ráadásul a folytatástrilógia "néhány" karakterét is felvonultatja - azt ugyanakkor határozottan állítja a magazin, hogy nem Skywalker-sztoriról van szó.

A film premierdátumáról még nincs hír, azonban jó eséllyel sokat kell még várnunk rá: egyrészt az alkotásnak még csak a forgatókönyve készül (ebben Justin Britt-Gibson segíti Lindelofot), másrészt úgy tudni, 2025 előtt nem érkezik majd mozifilm Star Wars témában - és ugye semmi garancia nincs arra, hogy a Lucasfilm Lindelof munkájával hozná vissza a messzi-messzi galaxist a vásznakra, más Star Wars-projektek is akadnak a csőben.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...