Nagy dobásra készül az EA a jövő év elején

Link másolása
A befektetőknek szóló keddi konferenciahívása során az EA elmondta, hogy valamikor 2023. március 31. előtt tervezi egy "jelentős IP" kiadását.

Úgy tűnik, hogy az EA hosszan gondolkodott azon, hogy mikor kezdjenek el kommunikálni egy hamarosan berobbanó játékról, és ezúttal úgy döntöttek, hogy a megjelenés közelsége a megfelelő időpont. Andrew Wilson, az EA vezérigazgatója beszélt arról, hogy miért nem árulják el, mi is az a "jelentős IP".

"...Az elmúlt évtized nagy változása természetesen a televíziós marketingről a digitálisra való áttérés volt. Elmozdultunk a célzottabb digitális irányba, és így minden egyes franchise esetében a fejlesztőcsapataink és a marketingcsapataink összeülnek, átgondolják, hogy mi a legmegfelelőbb időpont arra, hogy elkezdjünk értelmesen kommunikálni a közösségünkkel arról, hogy milyen címek jönnek ki" - nyilatkozta Wilson (via PC Gamer).

Az EA azonban szórt szét nyomokat, például korábban bejelentette, hogy a Star Wars Jedi: Survivor 2023-ban jelenik meg, Jeff Grubb pedig néhány hónapja azt állította, hogy forrásai szerint 2023 márciusában számíthatunk rá. Pár hete Grubb megismételte ezt, és hozzátette, hogy a jövő év elején érkező játék az EA-től a Jedi: Survivor. Egy nem túl régi szivárgás a PlayStation-adatbázisból pedig szintén ezt a játékot említette márciusi megjelenéssel. 

Vajon igazuk lesz?

2.
2.
Hoki György
#1: Az, akárhonnan nézed. Az SW fanok az előző cím óta nem kaptak normális játékot sehonnan, így rengetegen várják. A Soulslike játékosok szintén, mert a Fallen Order volt a legjobb nem Fromsoft által fejlesztett Soulslike az elmúlt években. Ha ezek a tények nem elegek (az EA szemében) az már biztosan az, hogy 2020ig a Fallen Order 10 millió példányban kelt el, a Respawn pedig azt mondta legutóbb, hogy már 20 millióan játszottak vele. Iszonyatosan sikeres címről van szó, egy nagy frencsájzból, így természetes, ha az EA jelentősként tarja számon, akármennyire ostobán bántak/bánnak a single player játékokkal.
1.
1.
crytek
Ez a Star Wars Jedi mint jelentős IP? Hát....
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...