Novemberben is lesz PC Gaming Show

  • Írta: fojesz
  • 2022. november 8.
  • Rendezvény
Link másolása
Idén először duplázik a PC Gaming Show, és még ebben a hónapban tart egy második eseményt is, amelyen a 2023-ban megjelenő játékok kapják a főszerepet.

Cinikusan megjegyezhetnénk, hogy a PC Gaming Show-ból évi egy alkalom is bőven elég, azonban a műsort szervező PC Gamer stábja ezt láthatóan másképp gondolja: november 17-én, magyar idő szerint 19 órakor tartanak egy második eseményt is, amely a 2023 Preview alcímet kapta, és így értelemszerűen a jövőre megjelenő PC-s játékokra fog fókuszálni.

A műsort Frankie Ward vezeti, és a YouTube-on, illetve a Twitchen biztosan figyelemmel tudjátok majd követni - mi a magunk részéről természetesen igyekszünk minden fontos részletről beszámolni nektek! Az már biztos, hogy belenézhetünk a Kerbal Space Program 2-be, az  Armello-csapat új játékába, a Shadows of Doubt című nyomozós anyagba és az első világháborús The Great War: Western Frontba is.

A PC Gamer ezenkívül kiválasztja majd 2023 öt legjobban várt játékát, és mivel a szponzorok sorát erősíti, talán a Plaion, a Sega, a Frontier és az Avalanche Studio is mutat majd valamit.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...