Hivatalosan is elrajtolt a Summoners War: Chronicles

  • Írta: Nyuszcica
  • 2022. november 12.
  • Megjelenés
Link másolása
A Summoners War: Chronicles egy cross-platform MMORPG, amely a Summoners War taktikai fantasy sorozat köré épül, és a Sky Arena előzményeit meséli el.

A Summoners War: Chronicles hatalmas, látványos világa rengeteg tevékenységet és küldetést kínál az egyéni játékosok és a csoportok számára egyaránt: ebben újított az eddigi Summoners War hagyományos, körökre osztott csatáihoz képest.

A fő történet szerint a három Summoner egyikének oldalán kalandozol: az erős, bátor Cleaf, az apró, de mágikus tehetségű Kina vagy a hatalmas varázsló Orbia mellett. Együtt fedezitek fel a világ különböző színtereit, például Ayah erdőit, Rudelin ősi földjeit, a gyönyörű, fagyos Flurence-t, és még sok mást.

Az elmúlt hónapokban megjelent frissítéseknek köszönhetően bárhová is mész, lehetőséged nyílik több mint 350 féle szörnyeteg elfogására, összegyűjtésére és fejlesztésére. A te felelősséged, hogy elérjék a bennük rejlő lehetőségeket: még egy látszólag alacsony kategóriájú szörny is válhat a Summoner csapatának ütőképes tagjává, ha jól kiképzik. A siker kulcsa a szörnyek és felszerelések kombinálása és fejlesztése.

Bár a játék 2022 augusztusában debütált korai hozzáférésű címként, azóta számos frissítés, javítás érkezett hozzá, hogy még felejthetetlenebbé tegye az élményt. A Summoners War: Chronicles november 10-től elérhető a Steamen, az App Store-ban, a Google Playen, a Google Play Gamesen és a Com2uS saját játékplatformján, a HIVE-on.

2.
2.
markoci555
Hoppá, sajnáljuk!
Hiba történt a kérésed feldolgozása közben:
Ez a tétel a te régiódban jelenleg nem elérhető.

:D

leírás alapján pay2win ****nak tűnik, de így se úgy se vonz, az anime körítés miatt
1.
1.
Jarl Balgruuf
Fizetett hirdetésünket làttàk.

Legközelebb mi lesz, Raid: Shadow legends?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...