A nyugati országokba is megérkezik a Cuddly Forest Friends

  • Írta: Nyuszcica
  • 2022. november 12.
  • Megjelenés
Link másolása
A switches Cuddly Forest Friends először augusztus 4-én jelent meg Japánban Gesshizu: Minna de Chokomaka Muradukuri néven.

A Cuddly Forest Friends 2023. február 2-án jelenik meg a nyugati országokban, így nálunk is. Ráadásul az első kiadás dobozaiba még egy csomag matricaszettet is rejtenek a játék forgalmazói! 


A Cuddly Forest Friendsben a játékosoknak segíteni kell a Boldogság Fájának a virágzásban úgy, hogy interakcióba lépnek az állatbarátaikkal, és gondoskodnak a biztonságukról az erdőben.

A Boldogság Fájának boldogságpontokra van szüksége ahhoz, hogy növekedjen. A játékosok különböző állatok, például a nyúl, a degu, a repülő mókus és a kapibara gondozásával gyűjthetik ezeket. A cél, hogy tartsák őket jóllakottan és elégedetten, hogy minél jobban dolgozzanak - cserébe azok az erdőből hoznak a játékosnak tárgyakat, hogy dekorációt és ruhákat készítsenek belőle. Ezenkívül lehetőségünk lesz különféle minijátékokat játszani velük, hogy további boldogságpontokat szerezzünk a fának.

Első és második ránézésre is ez egy gyerekeknek szánt videójáték, azonban sosem leszünk elég idősek a boldogságpont-gyűjtéshez!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...