A Gearboxnál landolt a Risk of Rain

  • Írta: szlav
  • 2022. november 21.
  • Biznisz
Link másolása
Új tulajdonos viszi tovább a Risk of Rain IP-jét. A Hopoo Games remek roguelike-játékai mostantól a Gearbox Software teljeskörű felügyelete alá tartoznak.

A felvásárlásokról van szó, akkor általában komplett fejlesztőstúdiók vándorlásáról szoktunk beszélni, a mai hírünkben azonban némileg más a helyzet. A Risk of Rain és a Risk of Rain 2 fejlesztői, azaz a Hopoo Games srácai megtartják a teljes függetlenségüket, a nagysikerű játéksorozatuk, a Risk of Rain, mint IP és annak összes joga azonban átszáll a Gearbox Software csapatához. Randy Pitchford cége egyébként eddig sem volt a franchise-tól idegen, hiszen a Gearbox Publishing szolgált a Risk of Rain 2 kiadójaként.

A nyílt levélben megejtett bejelentés természetesen némi betekintést is enged a Risk of Rain 2 jövőjébe. A Gearbox csapata elárulta, hogy jelenleg azon dolgoznak, hogy konzolokra is elhozzák a Survivors of the Void DLC-csomagot, de egy másik, ennél jóval titkosabb projekt is készülőben van már. Az utóbbira a játék közösségének írt szerelmeslevélként hivatkoznak a fejlesztők, hiszen azt a projektet még a Hopoo Games csapatával közösen készítik el.

1.
1.
Kolompár Tarzan
Annyira jó a Risk of Rain 2. Hatalmas potenciál van benne. Ha kapna elég pénzt fejlesztésre és marketingre, AAA címet is lehetne csinálni belőle.
De elég, ha picit javítanak rajta és csinálnak folytatást.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...