Harrison Fordot is megfiatalítják az Indiana Jones 5 kedvéért

  • Írta: fojesz
  • 2022. november 22.
  • Cooltúra
Link másolása
Az Empire magazin jóvoltából újabb képeket kaptunk az Indiana Jones ötödik részéből, egyúttal megtudtuk: Harrison Fordot is megfiatalítják majd az új film nyitójelenetére.

Az Empire magazin legfrissebb címlapján az Indiana Jones egyelőre cím nélküli ötödik része szerepel, amely James Mangold rendezésében készül, és 2023. június 30-án kerül mozikba. Habár a lap csak két nap múlva landol az újságosok polcain, már az előzetesen közzétett képek és részletek is érdekesek - nézzétek csak őket!

A fotókon nem csak a derék Henry Jonest (az ifjabbikat!) láthatjuk, de feltűnik rajta az újoncként érkező Phoebe Waller-Bridge, aki a főhős keresztlányát alakítja, és az ügyeletes náci főgonoszt is elcsíphetjük - őt Mads Milkenssen játssza. Ezenkívül kiderült, hogy a film nyitójelenetére megfiatalítják majd az immár 80 éves Harrison Fordot: ez a rész a 40-es években, vagyis az eredeti trilógia idején játszódik, így a színész is úgy fest majd, ahogy annak idején megismerhettük a szerepben.

Ehhez egyébként a készítők a legfrissebb digitális technológiákhoz nyúltak, így többek között az ILM új szoftverét is bevetik, amely alaposan kielemezte az eredeti filmeket, hogy a lehető leghihetőbb eredmény születhessen meg.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...