A Sony gondozásában jelenik majd meg a Lost Soul Aside 2024-ben

  • Írta: RangerFox
  • 2022. november 24.
  • Bejelentés
Link másolása
Rég nem hallottunk a Devil May Cry-játékokat idéző, igen látványos akciójátékról, de most kiadóra lelt a Lost Soul Aside, ráadásul nem is akármilyenre!

Még 2016-ban mutatkozott be a kínai Yang Bing első játéka, a Lost Soul Aside. Az akkor még egyszemélyes projektnek induló akciójátékon azóta egy több mint 40 fős stúdió, az Utizero Games dolgozik már, most pedig eggyel közelebb került a játék a megjelenéshez, hiszen a Sony Interactive Entertainment személyében kiadóra lelt a projekt. A cég 2024 elejét célozza meg a megjelenéshez, a platformokat tekintve pedig PlayStation 4-re és PlayStation 5-re érkezik majd az Unreal Engine 4-et használó játék.

A Lost Soul Aside le sem tagadhatná, hogy a Devil May Cry-, a Ninja Gaiden- és a Final Fantasy-játékok inspirálták a létrejöttét, látványos akciójelenetekre és pörgős, komoly kihívásokkal teli, ám jutalmazó harcrendszerre számíthatunk majd. Yang Bing biztosította a játékosokat arról, hogy a Lost Soul Aside fejlesztése magabiztosan halad előre, és a közeljövőben több információt is megosztanak a rajongókkal a projekttel kapcsolatban.

2.
2.
RangerFox
#1: Nem, a sajtótájékoztatón 2024 eleje hangzott el, pontos megjelenési dátumot pedig nem közöltek. Egyébként a múltban elég sokszor eltolták a megjelenését, 2016 óta készül.
1.
1.
Shao Kahn
Öööö már bocsi, de nem nyomdahiba történt itt? Nem 2023-ban kéne megjelennie a játéknak? A múltban én úgy értesültem róla....
Más. Várom a játékot, de remélem NEM soulslike mint azt néhol pletykálták.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...