Hangjáték lesz a Splinter Cellből

  • Írta: fojesz
  • 2022. november 28.
  • Cooltúra
Link másolása
Tudjuk, hogy a Ubisoft előszeretettel kísérletezik az új platformokkal és az alternatív médiumokkal, ezt viszont mi sem láttuk jönni: rádiós hangjáték lesz a Splinter Cellből, amely pénteken kezdetét is veszi!

Habár a Splinter Cell remake-jére még sokat kell várnunk, a Ubisoft addig sem hagyja cserben a rajongókat, lepacsizott ugyanis a BBC-vel, hogy rádiós hangjátékként folytatódhasson Sam Fisher története.

A Tom Clancy's Splinter Cell: Firewall egy nyolcrészes sorozat lesz, amely epizódonként 30 percben meséli el Fisher legújabb küldetését, amelyben arra hivatott, hogy kiképezze az NSA új generációs ügynökeit. A feladat végrehajtása természetesen nem lesz triviális, visszatér ugyanis az egyik halottnak hitt nemezise, hogy veszélybe sodorja a világbékét.

A Firewall Paul Cornell és Sebastian Baczkiewicz munkája, amelyet binaurálisan rögzítettek a jobb élmény érdekében. A főhőst Andonis Anthony (The Archers) szólaltatja meg, míg a lányának, Sarah-nak Daisy Head adja a hangját. Rajtuk kívül Sacha Dhawan (Ki vagy, Doki?, Nagy Katalin - A kezdetek), Will Poulter (Fehér éjszakák, Feketet tükör) és Nikesh Patel (Egy ágyban a sztárral, Az ördög órája) szerepel még a stáblistában.

A sorozat december 2-án, magyar idő szerint 15 óra 15 perckor veszi kezdetét a BBC Radio 4 műsorán, de egyben is elérhető lesz a BBC Sounds kínálatában.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...