Bemutatkozott a Starship Troopers: Extermination

  • Írta: szlav
  • 2022. november 28.
  • Bejelentés
Link másolása
Nagy erővel tér vissza a videojátékos szférába a Starship Troopers. A Terran Command után most bemutatkozott az Extermination is, amely 12 játékost ereszt az arachnidok végtelen hordái ellen.

A Squad, a Post Scriptum és a Beyond the Wire fejlesztői hátra hagyják a kemény realizmust, hiszen a következő játékuk, a Starship Troopers eszement univerzumába kalauzol majd bennünket. A 2023-ban a Steam Early Access programjában startoló Starship Troopers: Extermination a szokásosnál jóval nagyobb szabású kooperatív lövölde lesz, hiszen egyszerre tizenkét játékos harcolhat majd a százával érkező bogarak ellen.

A gyalogosok feladata nem lesz sétagalopp Valaka bolygóján. Az arachnid-hordák minden irányból ostromolják majd a bázisainkat, így a védelmi vonalak felépítése éppen olyan fontos lesz, mint a jól koordinált védelem. Három játszható karakterosztály (Assault, Support, Defense), rengeteg védelmi építmény és számos tennivaló teszi majd izgalmasabbá a játékot, azt azonban ne feledjük, hogy a 2023-as megjelenés még csak a korai PC-s verziót jelöli.

2.
2.
hedzsooo
Adja magat h csapatjatek legyen, szerintem azzal a reszevel nincsen itt gond. Aztan persze meg meglatjuk, mit + hogyan sikerul pontosan megvalositaniuk. Az idegenek hordaja picit darabolhatna majd olykor a jatekosokat, lehetnenek jo kis kivegzos animaciok hozza. Valszeg azonban nem lesz PEGI 18+ jatek sajnos pedig adna magat hozza az is elegge
1.
1.
crytek
Kár hogy ezek se single címeket fejlesztenek :(
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...