Open world játék lesz a The Witcher Remake

  • Írta: sirdani
  • 2022. november 29.
  • Hír
Link másolása
Ha valaki azt hitte, hogy a remake nem lesz több holmi grafikai tuningnál és pár magasabb felbontású textúránál, akkor az ennél nagyobbat nem is tévedhetett volna. A fejlesztők még az alapokat is újragondolják.

Október óta már tudjuk, hogy javában készül a The Witcher Remake, ám most, hogy napvilágot látott CD Projekt RED hivatalos 2022 Q3-as pénzügyi jelentése, rögtön a felszínre bukkant pár újabb apró érdekesség. Ezek közül kétségtelenül a legnagyobb durranás a Canis Majoris fedőnévvel ellátott projekt egyetlen soros leírása, a hivatalos tájékoztató szerint ugyanis egy történetorientált, egyjátékos open-world RPG-vel lesz majd dolgunk, mely a 2007-es The Witcher modern újragondolása.

Noha azt még egyelőre nem tudni, hogy az újragondolás egészen pontosan mit takarhat, az viszont sokat elárul az újítások mértékéről, hogy a játékban egy nyílt világot járhatunk majd be. Az eredeti alkotásban is egy hatalmas világot kaptunk, ám az nem egybefüggő térképként, hanem számos, külön-külön bebarangolható helyszínből épült fel. Ez alapján úgy tűnik, hogy a játékot alapjaiban átformálják, és a mai kor elvárásaihoz igazítják a fejlesztők, és ki tudja, talán még a sokak által kritizált harcrendszer is átesik némi revízión.

11.
11.
Parano1d
#9: Én viszont szerettem, többször végigjátszottam mint pl a 3. részt. A másodikhoz képest mindenképpen jobb.
Nyilván nem egy open-world játék, a harcrendszere sem jön be mindenkinek, de sokkal több infót ad a Lore-hoz, és a fontos karakterek háttértörténetét alaposabban bemutatja.
10.
10.
Jarl Balgruuf
#6: Nekem se lenne nagy a pofàm, mi van ha a gamerscoretól hatalmas e-péniszével lesújt a tiszteletlenekre?
9.
9.
KopyAti
Nekem az első Witcher nagyon nem jött be, úgyhogy ez remek hír számomra.
7.
7.
hedzsooo
A cikkhez is szolva... Sejtettem, h vmi ilyesmi kaliberu ujitas lesz de jo, hogy most akkor meg is erositettek a remenyeimet. :)
6.
6.
hedzsooo
#5: Szerintem van, hogy a legjobb nem is reagalni a kommentjeire. ;D
5.
5.
Kamukaze
#4: Hmm "szaros Witcher 3". Hát te barátom tényleg egy jelenség vagy. Remélhetőleg a semmitmondó böfögéseiden kívül, csupán gyermeki ártatlansággal fűszerezve!
4.
4.
crytek
#1: Tökmindegy mit és hogyan csinálsz benne ez nem szaros witcher 3...Sajnos ez már nem lesz witcher 1 mert mindent mokolnak benne... :(
3.
3.
Shao Kahn
Ja és még nem is említettem a sok karakter skin ismétlődést (ami a star wars KOTOR-ban is van.).
2.
2.
xanatos0911
1.
1.
Shao Kahn
Nekem megvolt valaha a Witcher 1 pc-n, és játszottam is vele. Az volt vele a bajom , hogy nem tudtam milyen sorrendben teljesítsem benne a fő és mellékküldetéseket (hiába kaptam hozzá magyar végigjátszást, nem volt benne egyértelmű a sorrend) így nem jutottam messzire. A másik ami nagyon idegesített, hogy a megölt ellenfelekből, és a növényekből csak akkor lehet nyersanyagokat kinyerni, ha megveszed a róluk szóló méregdrága könyveket. Remélem ez utóbbit kijavítják.
És még az is jó lenne, ha mint a Witcher 3-ban, bárhol lehetne meditálni- bájitalt főzni-skill pontokat elosztani , nem csak tüzeknél. És tüzet se csak kovakővel lehessen gyújtani.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...