Előzetest kapott a Transformers: Rise of the Beasts

  • Írta: szlav
  • 2022. december 1.
  • Cooltúra
Megkapta az első előzetesét a Transformers: Rise of the Beasts. A nyáron érkező mozifilm a Beast Wars állatszerű transformereit is a vászonra viszi.

Közel egy teljes év csúszás után jövő nyáron, egész pontosan június 9-én mozikba kerül a Transformers: Rise of the Beasts. Steven Caple Jr. filmjében újult erővel térnek vissza a legendás autobotok, ezúttal azonban a Beast Wars vadállatokra hasonlító gépei is képernyőre kerülnek. Gépgorilla?... Gépgorilla!

4.
4.
hedzsooo
#2: Filmek közül szerintem is az Űrdongós volt eddig a legjobb.
3.
3.
hedzsooo
#1: Nagyon fiatal lehetsz meg, ha Unikronrol az a sorozat jut az eszedbe elsokent...
A 80-as evekben keszult TF animacios filmet maig nem sikerult uberelniuk semmivel sem. Unikron is ott festett, + hangzott a legjobban.
2.
2.
SgtEversmann
Beast Wars ide vagy oda, arra tippelek hogy előző sorozat színvonalán lesz. A Bumblebee legalább kicsit történetorientáltabb volt, nem minden percben akción volt a hangsúly.
1.
1.
Shao Kahn
Nagyon jó lesz ez! Nagyon várom! Csak remélem Megatron/Galvatron már nem lesz benne, mert őt már nagyon untam 5 film után. Én arra vágyom, hogy feltünjön a filmben Unicron a bolygóméretű transzformer (lásd Transformers Energon rajzfilmsorozat).
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...