Megérkezett a Guardians of the Galaxy Vol. 3 előzetese

  • Írta: Nyuszcica
  • 2022. december 2.
  • Cooltúra
Link másolása
Ezzel az előzetessel végre elkezdődött a harmadik film promóciós kampánya, a megjelenési dátum: 2023. május 5.

Az Őrzők végre engednek egy kis bepillantást a következő filmjükbe, a Guardians of the Galaxy Vol. 3-nek ugyanis megérkezett az első hivatalos előzetese. A trailer először a Disney és a Marvel CCXP 2022-es bemutatóján mutatkozott meg Brazíliában, ami csak a kezdete a film promóciós kampányának. Most már várhatjuk sorban az anyagokat, egészen a megjelenési dátumig, 2023. május 5-ig. 

Itt is van az első előzetes, kukkantsatok bele! 

A trailer tele van a sorozattól már jól megszokott poénokkal, azonban ez a film most nem feltétlenül a szórakozásról fog szólni. A videó minden egyes pillanatában érezni lehet a szomorúságot amiatt, hogy a csapat most repül együtt utoljára és hogy ez a történetük lezárása.

Bár az Őrzők az elmúlt években folyamatosan jelen voltak a mozivásznon, például felbukkantak a Bosszúállókban, valamint az idei Thor: Szerelem és mennydörgés című filmben is, de az utolsó önálló nagyvásznas megjelenésük már nagyon régen, 2017-ben volt. Egy dolog nem változott azóta, mégpedig a sorozat mögött álló James Gunn tehetsége, aki visszatér a Vol. 3 írója és rendezőjeként. 

2.
2.
Nate Hope
#1: Gamorát sehogy sem támasztják fel benne, mert már "feltámadt" a Végjátékban.
1.
1.
Shao Kahn
Nagyon jó lesz, nagyon várom. De arra kiváncsi leszek Gamorát hogyan támasztják fel benne.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...