Jövő márciusban érkezik a Star Wars Jedi: Survivor

  • Írta: szlav
  • 2022. december 5.
  • Megjelenés
Link másolása
Idő előtt lelepleződött a Star Wars Jedi: Survivor napra pontos megjelenési dátuma, vele együtt pedig fény derült az előrendelői bónuszokra is.

Hopp, úgy tűnik, valaki nagyot bakizott a Star Wars Jedi: Survivor steames adatlapján. Habár az információk perceken belül lekerültek az oldalról, éppen elég idő telt el ahhoz, hogy rátehessük a mancsunkat azokra az információkra, amelyeket az EA és a Respawn valószínűleg a The Game Awards éjszakájára tartogatott. Kezdjük a legfontosabbal: a játék 2023. március 16-án jelenik meg PC-re, Xbox Series X/S-re és PlayStation 5-re.

A dátum mellett fény derült a játék előrendelői bónuszaira is. Ahogy azt a lenti képeken is láthatjátok, az alapkiadás és a Deluxe-verzió is tartogat majd extra jóságokat azoknak, akik hamar kapnak a bankkártyájukért. Amíg alapverzió bónuszait Obi-Wan Kenobi remeteként töltött évei inspirálták, a Deluxe-kiadás kozmetikai extráit Han Solo és Luke Skywalker felszerelései ihlették A Birodalom visszavágból.

A dátumot és a fenti bónuszokat kísérő leírásból (amely azóta szintén törölve lett Steamről) azt is megtudhattuk, hogy a Fallen Order eseményeit öt évvel később folytató cselekmény egy minden eddiginél sötétebb történetet mesél majd el a padawanból jedi lovaggá nőtt Cal Kestis szemszögéből. A már jól ismert látványos harcrendszert az Erő újabb képességei és új kombók egészítik ki, az előrendelői bónuszokat látva pedig nem nehéz kitalálnunk, hogy Cal előbb-utóbb sugárvetőt is ragad majd. Új bolygók, rengeteg kihívás és új ellenfelek várnak majd ránk - ha minket kérdeztek, akkor szörnyen messze van még a március!

3.
3.
Kamukaze
Ezt már talán végig is tolom ha lesz benne light/dark side választás mint story.
2.
2.
Doomsayer
Az első része is tetszett, jöhet a következő. Külön bejött a nagyon klasszikus pályadizájn, hogy egyszerűen egy jót kellett játszani a játékkal, hogy tovább juss és lehetett felfedezgetni is. Viszont épp a minap olvastam egy kommentet, ami pont a pályadizájn miatt fikázta le a földig a játékot. (Mert gondolom jött az első kanyar, ahol két irányba is el lehetett indulni, aztán gondolom eltévedt az illető.)
1.
1.
mohaneji
Az előző is király volt de meg egy kicsit elkapkodott de most esélye van kiforrni.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...