Bemutatkozik a Black Powder Red Earth

  • Írta: Daks
  • 2007. június 28.
  • Bejelentés
Link másolása
Vadi új, Unreal Engine 3.0 hajtotta sci-fi MMOFPS-t mutatott be a frissen alakult Echelon Software csapat. A Black Powder Red Earth-ből képek és videó is érkezett.
Vadi új, Unreal Engine 3.0 hajtotta sci-fi MMOFPS-t mutatott be a frissen alakult Echelon Software csapat. A Black Powder Red Earth-ből képek és videó is érkezett.

A kizárólag online játszható FPS 2043-ba kalauzol el minket, felépítése pedig hasonló lesz az MMORPG-khez. A kiképzés végeztével át kell verekednünk magunkat az első nyolc, kötelezően teljesítendő küldetésen, majd ha megvan az előléptetés, beléphetünk egy magánhadseregbe. Ez hasonló lesz a klánokhoz, azzal a különbséggel, hogy ha csapatvezetővé küzdjük fel magunkat, akkor mi magunk találhatjuk ki a questeket, és azt pontosan megtervezve végrehajthatjuk embereinkkel. Az ilyen missziók alatt szerzett pénzen fegyvereket és felszereléseket vehetünk, melyeket később akár tovább is adhatunk.


Egy csapatba legfeljebb 16 tag lehet, ezek mindegyikének külön feladata és rangja lesz. A fegyvereket updatelhetjük is, sőt teleaggathatjuk magunkat a játékban megszerezhető több mint 100 kisebb-nagyobb kiegészítő bármelyikével. Ha klánunkba mérnök is csatlakozik, akkor az saját cuccokat gyárthat a katonáknak, ezzel is tovább erősítve minihadseregünket. Az elgondolás nagyon ötletes, a Black Powder Red Earth-ben az MMORPG elemei keverednek az FPS-sel, üde és friss színfoltot hozva ezzel a játékvilágba. Reméljük sikerül mindezt úgy megvalósítani, hogy igazi sztár válhasson a játékból!
8.
8.
nicknamemd
Ebben a trailerben télleg nem történik semmi vagy csak nagyon jól álcázták? :P
7.
7.
Daveout
Szerintem viszont elérték a céljukat a fiúk! Megmutatták a grafikát (XIII Nagyon faja) és semmit a játékból! Nemkell itt elhamarkodni semmit!
6.
6.
rafik
Ez fantasztikus volt!!!Már alig várom, hogy kipróbáljam......Ez mobilra lesz?
5.
5.
majoros25
Jó tiszta lett már az az ablak XD :)
4.
4.
fpeter
Ez még csak előzetes. 43-ban is ilyen lesz az ablakmosó xD
3.
3.
battlefield2
ez az edigi legszarab előzetes .űl valaki kocsiban és mozog a szélvédő tisztito előtűnk meg semi sem tőrtént csak fűstől valami...
2.
2.
StoryTeller
Hehehe! Rendkívül sokat mondó videó! XD Ettől függetlenül persze lehet jó gamma az alapötlet flash szóval kíváncsian várom mi lesz belőle! ^^ Mostpedig indulok dolgozni! Éljen a Magyar Posta! XD
1.
1.
Obi1
Unreal 3.0?Hát kb olyan GTA:SA feelingel van megáldva a játék, nem tudom hogy mi ebben a szép.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...