Újabb bizonyíték árulkodik a 2K és a LEGO közös focijátékáról

  • Írta: fojesz
  • 2022. december 7.
  • Pletyka
Link másolása
Még az év elején hallottunk először arról, hogy lepacsizott egymással a 2K Games és a LEGO, a megállapodás részeként pedig LEGO-sportjátékok készülhetnek majd.

Februárban jöttek ki azok a hírek, miszerint három közös projekt fejlesztésére adta a fejét a 2K Games és a LEGO, ezek pedig egytől egyig sport-, illetve versenyjátékok lennének. Úgy tudni, a két cég először egy LEGO-focijátékkal rukkolna elő, ezt követné egy nyílt világú versenyjáték, illetve később jönne egy harmadik fejlesztés is egy "népszerű sportfranchise" alapján.

A kiszivárgott csomagolás - sajnos nem túl jó minőségben.

Habár az illetékesek azóta sem erősítették meg ezeket a pletykákat, egy LEGO-ra szakosodott Instagram-oldalon (via VGC) felbukkant minifigura-csomagolás szerint jó esély van rá, hogy tényleg van valóságalapjuk. A csomag a LEGO Games-sorozat része, és egy cápamaszkot, illetve Barcelona-mezt viselő focista, Finnius Dash bábúját rejti. A pontokat a csomagolás jobb alsó sarkában megbújó 2K-logó köti össze: ez alapján jó esély van rá, hogy a készülő focijáték egyik karakteréről van szó.

A nagy kérdés az, hogy mikor jelenthetik be a fejlesztést, amely egyébként a Sumo Digital csapatánál készül: korábban arról lehetett hallani, hogy a focivébére időzítik a premiert, erre azonban nyilvánvalóan nem került sor.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...