Fire Emblem-veterán által készülő új SRPG-t jelentettek be

  • Írta: RangerFox
  • 2022. december 13.
  • Bejelentés
Link másolása
Masayuki Horikawa számos Fire Emblem-részen dolgozott az utóbbi időben, most egy teljesen új, körökre osztott stratégiai szerepjátékot készít, a Redemption Reaperst.

A Nintendo népszerű stratégiai játékfranchise-a, a Fire Emblem többmilliós rajongótáborral rendelkezik szerte a világon. Masayuki Horikawa számos részén dolgozott különböző szerepekben, például a Fire Emblem: The Binding Blade rendezője volt, az Awakening és Fates munkálataiban pedig pályatervezőként segédkezett. Most egy teljesen új SRPG-n dolgozik, melynek címe Redemption Reapers.

A hangulatos kedvcsináló előzetesben bepillantást nyerhetünk a játék világába, valamint közelebbről is szemügyre vehetjük a karaktereket és a játékmenetet. A Binary Haze és az Adglobe csapata által készülő játék 2023. februárjában jelenik meg PC-re, valamint PlayStation 4-re, PlayStation 5-re és Nintendo Switchre.

8.
8.
Animejetix
7.
7.
delphijos
#6: Annak minden részét végigjátszottam. A 4-et Switch-en. Ja, most jelent meg Switch-re a Tactics Ogre remake ( Tactics Ogre Reborn ) na az is ilyen. Én meg azt ajánlom. Anno PSP-n is játszottam vele.
6.
6.
Animejetix
#5: Bocsi, nem láttam normális videót róla, de most újra lecsekkoltam és igazad van! A Rabbidsban XP alapon fejleszteni kell a karaktereket, képességek alapján tudnak lépkedni meg mozogni meg harcolni, RPG alapon lehet módosítani őket a későbbiekben, aszerint változik a harc is. XCOM látszólag hasonló de arról nem tudok véleményt alkotni. Még ha nem is teljesen sakktáblás játék, de gyakorlatban a Fire Emblem féle Sakktáblás metódushoz közelebb áll mint bármi máshoz a Rabbids.
De amúgy nem gyakori ez a TRPG műfaj, így felkaptam most én is a fejem rá.
Amúgy javasolnám a Valkyria Chroniclest is! Annak is érdekes harcrendszere van! Jómagam imádom!
5.
5.
delphijos
#4: Miért, a Disgaea milyen ? A Mario + Rabbids meg inkább XCOM, még véletlenül se RPG. De igen, fingom sincs...
4.
4.
Animejetix
#1: Ne halgassál rájuk, fingjuk sincs! Oda van írva a címben is hogy Fire Emblem veterán csinálta, ergo Fire Emblem féle "sakklépéses, sakkockás pályás RPG"
A következő címek ilyenek: Mario + Rabbids Kingdom Battle, Fire Emblem bármelyik része kivétel a Warriors sorozat, Suikoden Tactics, Transformers: Battlegrounds
3.
3.
delphijos
#1: Körökre osztott harcrendszer, mint mondjuk a Disgaea vagy a Baldurs Gate
2.
2.
Chdz
Inkább Spellforce III szerű játékra gondolj.
1.
1.
Shao Kahn
A trailer nagyon tetszik, de olyat had kérdezzek, mit jelent a játék kategóriájában az a szó hogy STRATÉGIAI rpg? Csak azért kérdem, mert a trailer alapján sima rpg-nek tűnik nekem, mint pl. a Baldur's gate. Vagy úgy képzeljem el a játékmenetet mint a Disciples franchize-ban?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...