Bemutatkozott a TT Isle of Man - Ride on the Edge 3

  • Írta: szlav
  • 2022. december 14.
  • Bejelentés
Link másolása
Harmadjára is visszatér a Man-sziget legendásan technikás motorversenyeit bemutató játékszéria. Lássuk, hogyan fest a TT Isle of Man - RIde on the Edge 3 bemutatkozó előzetese!

Ha csak egyetlen rendezvény kapcsán ismerjük az Ír-tengeren fekvő aprócska szigetet, akkor az kétségtelenül az Isle of Man Tourist Trophy életveszélyes motorversenye lesz. Szerencsére nekünk nem muszáj személyesen a vékony utakra merészkednünk ahhoz, hogy körbetúrázzuk a szigetet, hiszen jövő májusban megérkezik a Nacon és a Raceward Studio versenyjátékának harmadik felvonása is.

Habár a téma szerelmesei már tudhattal a TT Isle of Man - Ride on the Edge 3 érkezéséről, a Nacon most leplezte le hivatalosan a játékot. A 32 különböző versenyútvonal, közel 40 motor és a mély személyre szabás mellett ezúttal egy Open Roads nevezetű opciót is kapunk - ez gyakorlatilag egy kihívásokkal és látnivalókkal teli nyílt világgá teszi a Man-sziget útjait.

A TT Isle of Man - RIde on the Edge 3 2023. májusában érkezik PC-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re és Nintendo Switchre.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...