Karácsonyozik az Epic, minden nap új ingyenes játék vár bennünket

  • Írta: szlav
  • 2022. december 15.
  • Akció
Link másolása
Az Epicnél is beköszönött az ünnepi hangulat. Az áruház az év végéig minden nap egy újabb ajándékkal várja a látogatóit.

Az Epic Games idén is megtartotta a már hagyománynak számító szokását. A mai naptól egészen az év végéig érdemes lesz minden nap ellátogatnunk az Epic Games Store weboldalára vagy az asztali kliensre, hiszen csakúgy, mint egy adventi kalendáriumban, itt is minden nap újabb ajándékot bonthatunk majd. Az első ingyenes cím már meg is érkezett!

Oké, valószínű, hogy a Bloons TD 6 láttán legfeljebb csak a tower defense műfaj legőrültebb rajongói jöttek lázba, de ez még csak a legelső nap, abban pedig biztosak lehetünk, hogy a karácsonyi napokban jóval nagyobb címeket rejt majd a fa alá Tim Sweeney.

A naponta frissülő ingyenes játékok mellett egyébként elindult az Epic Games Store nagy ünnepi vására is. Komoly leárazásokra és rengeteg 25 százalékos kuponra számíthatunk, ráadásul néhány apró DLC-csomagot is beránthatnak a Fortnite, a Fall Guys, a Warframe és a PUBG játékosai. A részletekért csekkoljátok az Epic beharangozóját!

4.
4.
Chrysh
#3: Nem tudom, ki a bolond: az, aki tízezredszerre is feljön epices hírekhez vekengeni, és tízezredszerre is képes "jó lesz bundlebe" dumát szajkózni, vagy az, aki rávilágít a bolond viselkedésére.

Közeleg az év vége, tarthatsz egy kis önértékelést legalább, hogy egyedfejlődés szakaszának hányadán állsz
3.
3.
crytek
#2: Minek,mert valaki leírta hogy ünnepelni kell akkor kell is ? Ne légy már bolond
2.
2.
Chrysh
#1: kimoderált üzenet
1.
1.
crytek
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...