Jövő ősszel érkezik a Marvel's Spider-Man 2

  • Írta: szlav
  • 2022. december 15.
  • Megjelenés
Link másolása
2023-ban sem fognak unatkozni a PlayStation-hívők, az egyik legnagyobb durranás pedig kétségtelenül a Marvel's Spider-Man 2 lesz. Most végre megtudtuk, hogy mikor számíthatunk a megjelenésére.

Idén is volt mivel játszanunk PlayStation 5-ön, azt pedig már most elkönyvelhetjük, hogy a 2023-as évben sem fogunk sokat unatkozni. A PlayStation Blog ma délután a jövő év legnagyobb durranásait szedte listába, a felsorolás egyik legékesebb címe pedig egyértelműen az Insomniac következő Pókember-játéka. A stúdió most egy új bejelentéssel borzolja a kedélyeket: elárulták, hogy a Marvel's Spider-Man 2 2023 őszén kerül a boltok polcaira.

"Micsoda év volt ez a PlayStation Studios számára! Mi az Insomniac Gamesnél teljes ámulatban vagyunk a kollégáink munkáit látva. Gratulálunk mindenkinek a sikeres 2022-höz, és emeljük a poharunkat azért, hogy a következő év is éppen ilyen izgalmas legyen, hiszen már javában készülünk a Marvel's Spider-Man 2 jövő őszi megjelenésére." - üzente Bryan Intihar, a stúdió kreatív igazgatója.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...