StarCraft: Ghost - nincs eltemetve

  • Írta: fojesz
  • 2007. június 29.
  • Érdekesség
Link másolása
Bizonyára olvasótáborunk nagy része emlékszik még a sajnálatos bejelentésre, mely keretében a Blizzard törölte a várva-várt StarCraft: Ghostot - azonban van még remény!
Bizonyára olvasótáborunk nagy része emlékszik még a sajnálatos bejelentésre, mely keretében a Blizzard törölte a várva-várt StarCraft: Ghostot - azonban van még remény!

 

A World of Warcraft vezető dizájnerével, Rob Pardóval beszélgetett a Next Generation magazin, aki szerint a Ghost ötlete nem volt rossz, a kivitelezést szúrták el:

"Csak azokat a projekteket töröljük, amelyekből szerintünk bukás lehet. Attól függetlenül még fontosak maradnak számunkra. A fejlesztés drága, hosszú, de az ötlet nem mindig rossz. Ilyen volt a StarCraft: Ghost is nem olyan régen. Meglehetősen sokat akartunk a játéktól. Én még mindig hiszek benne, de nem tudnánk hozni vele az elvárt minőséget. Akkoriban más címeinkre kellett koncentrálnunk. Mindenesetre remélem, egyszer még elővehetjük az ötletet."

Ugrás a galériához

A Blizzard két fejlesztőcsapat segítségével négy évet dolgozott anno a Ghost-on. Az akciójáték PlayStation 2-re és az első generációs Xbox-ra készült, és mint a legtöbb Blizzard-játéknak, hatalmas rajongótábora volt már megjelenése előtt. A fejlesztés leállításának oka az volt, hogy a cég a konzolokkal foglalkozó részlegét (mely a Ghost fejlesztésénél is közreműködött) a next-gen projektekkel akarta foglalkoztatni.
8.
8.
I
Engem csak akkor érdekelne ha megcsinálnák egy bizonyos konzolra is.
7.
7.
Ca$h
Nagyon jó lenne, ha mégis megcsinálnák, mert szerintem az ötlet nagyon jó volt és nekem a megvalósítás is teccett!
6.
6.
szpiiit
bár mondjuk így a képekről elnézve elég szar lett volna :P
5.
5.
szpiiit
szép szép..de ha újra kezdik a fejlesztés ne konzolra...remélem ti is hasonlóan gondoljátok ;)
4.
4.
Shagy
hajrá ghost

nagyon yo lenne egy fps a starcraft univerzumban is

főleg ott

:D:D::D:D:D
3.
3.
Csacso
ja jó kis FPS akkor meg is venném aBlizzard játékát!
2.
2.
FeroxX
StarCraft FPS kéne :] !
1.
1.
nicknamemd
Nem is baj hogyha később előveszik mert akkor már szebb is lesz meg lehet hogy nem csak konzolokra jelenhet meg. Meg egyébként is mostanában már annyi FPS van hogy dunát lehet belőlük rekeszteni...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...