Októberben érkezik az Ace Combat 6

  • Írta: fojesz
  • 2007. június 30.
  • Bejelentés
Link másolása
A Namco Bandai bejelentette, hogy a kizárólag Xbox 360-ra készülő Ace Combat 6: Fires of Liberation október huszonharmadikán kerül boltokba.
A Namco Bandai bejelentette, hogy a kizárólag Xbox 360-ra készülő Ace Combat 6: Fires of Liberation október huszonharmadikán kerül boltokba.

Az Ace Combat hatodik része elsőként lépteti át a sorozatot az újgenerációba, nem kis meglepetésünkre kizárólag X360 platformon. A látványos grafika mellett a Fires of Liberation egyik nagy újdonsága az ún. Allied Support System, ahol amolyan támogató légi egységként harcolhatunk majd más gépek, helikopterek, tankok, hajók oldalán, ugyanakkor ezen egységeknek is kiadhatjuk saját parancsainkat bevonva így őket is a taktikussá váló harcokba.

A készítők szerint az eddigi legjobb Ace Combat-résszel gazdagodhat annak játékgyűjteménye, aki beruház majd a hatodik felvonásba, mely október 23-án jelenik meg. A hagyományos változaton kívül elérhető lesz egy limitált kiadás is, mely mellé egy botkormányt kap "ajándékba" a 150 dolláros vételárat kifizető rajongó.
4.
4.
air 2
A második rész óta követem a sorozatot,ezért a játékért(is)veszek X360-at.Sztem egy-két év múlva,úgy is lesz PS3mas verz,vagy a hetedik rész.
3.
3.
t.roli
Ezt nem kellett volna "ellopnia" a Mirosoftnak... A zero és az 5 megvan és űberel mindent
2.
2.
felegyi
Kipróbálom!Ccsak előbb kellene egy 360!
1.
1.
Flycorps óta egy olyan repülőszimulátor ami ismét megfogott..
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...