A Square Enix lemond a Chocobo GP-ről

  • Írta: Nyuszcica
  • 2022. december 27.
  • Érdekesség
Link másolása
A Mario Kart-szerű versenyjáték a közeljövőben is játszható marad, de több frissítésre már nem érdemes számítanunk.

A Square Enix mindössze 9 hónappal a megjelenés után leáll a Chocobo GP támogatásával. Bár a gokartversenyzős játék egy ideig még játszható lesz, további frissítésekre már nem számíthatnak a Nintendo Switch tulajdonos játékosok. A Square Enix december 21-én jelentette be a hírt, arról azonban nem nyilatkoztak a szóvivők, hogy meddig marad elérhető a videójáték.

A franchise története egyébként sem zökkenőmentes: egy másik, Nintendo 3DS-re tervezett alkotást, a Codename: Chocobo Racing 3D-t 2010-ben jelentették be, de gyorsan törölték is, mielőtt még az elérhetett volna a játékosokhoz. A fentebb említett Chocobo GP pedig 2022. március 10-én jelent meg Nintendo Switch-re, és ez egy meglepő visszatérés volt a régóta szunnyadó franchise számára, ám úgy tűnik, a várakozások alatt teljesített projekt.

1.
1.
Tidus
A marketinghez nem ért a Square-Enix ami amúgy a kedvenc videojáték kiadóm....olyan borzalmas demo-t adtak ki ehhez a játékhoz, live service model...minden amit ellehet cseszni. Ahelyett hogy egy kompakt kis gokart játék lenne belelett eröltetve minden "modern" hülyeség...kár érte!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...