Íme, a Games with Gold januári címei

  • Írta: szlav
  • 2022. december 29.
  • Akció
Link másolása
Az év végéhez érve végre azt is megtudtuk, hogy milyen játékokkal nyit 2023-ban a Games with Gold havonta frissülő akciója.

Az Xbox Live Gold ajándék játékai ugyan már jó ideje nem tartják az iramot a PlayStation Plus Essential címeivel, mégis kár lenne szó nélkül elmennünk a jövő év első akciós címei mellett. Januárban ismét két játékot tehetnek zsebre azok az Xbox One-on vagy Xbox Series X/S-en aktív játékosok, akik az online játék érdekében vagy az Xbox Game Pass előfizetésüknek köszönhetően Xbox Live Gold tagsággal is rendelkeznek.

Az első cím a 2018-as puzzle-kalandjáték, az Iris.Fall lesz. Ezt az elképesztően megnyerő külsejű játékot egész hónapban hozzácsaphatjuk a gyűjteményünkhöz. A Games with Gold második játéka a január 16-tól február 15-ig elérhető Autonauts lesz. Egy cuki farmolós címről beszélhetünk, ami nem mellesleg a programozás logikai alapjait is megtanítja a játékosainak.

3.
3.
crytek
Iris Fall aranyos pár óra alatt ezrezhető... igaz nem egy top über AAA de végre 1 szem játék amivel játszik is az ember..
2.
2.
NathanDrake
#1 Ez pontosan így van. Aki sajnálja a jó játékokra a pénzt az meg is érdemli hogy semmivel se játszon.
1.
1.
Shame.
Crytek mindjárt eret vág, és az MS pusztulását kívánja 3…2…1…
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...