Három játékot törölt a Ubisoft, késik a Skull and Bones

  • Írta: pandaril
  • 2023. január 12.
  • Gyászhír
Link másolása
A francia kiadó három, eddig még be nem jelentett játékot kaszált el, a kalózos játékra pedig tovább kell várnunk.

A játékok bejelentés nélküli törlését a csalódást okozó pénzügyi eredményekkel magyarázzák. A kiadó elmondása szerint a játékipar egyre inkább az úgynevezett mega-brandek, és a hosszú távú franchise-ok felé tendál, véleményük szerint ez okozta a nemrég megjelent Mario + Rabbids: Sparks of Hope és a Just Dance 2023 esetében, hogy induláskor az elvárások alatt teljesítettek. Ebből kifolyólag komoly átszervezésen estek át a cég eszközei, bevételi lehetőségei, és fokozott óvatossággal állnak a következő, 2023-2024-es pénzügyi évhez.

Ennek az óvatosságnak a következménye, hogy a három játék elkaszálása, és a még 2013-ban elkezdett és 2017-ben bejelentett kalózos-multis mókának ígérkező Skull and Bones további csúszása. A játékot eredetileg idén márciusban jelentették volna meg, azonban ez is változott. Most már a hivatalos kommunikáció szerint "valamikor a 2023-2024-es pénzügyi év folyamán" fog megjelenni, tehát az idén áprilistól jövő márciusig tartó időszakban. Természetesen a Ubisoft szerint így még "tökéletesebb és kifinomultabb élményt" fog nyújtani a játék, és fokozni tudják a rá irányuló figyelmet.

7.
7.
crytek
Rég összerakhattak volna egy Black Flag Remake-et azt addig lenne mivel hajókázni... De ezek a multis szarságot akarják mindenhova beleerőltetni
6.
6.
Dengitzik
Az S.a.B már tiszta Star Citizen saga. Én meg azt mondom, hogy az ilyen kiadó komolytalan, nem tud megbirkózni a feladattal. Egy fillért sem fektetnék be a cégbe.
5.
5.
RangerFox
#3: Közép-és hosszútávú befektetőknek tudniuk kell, hogy az elkövetkezendő 5-10 évben mik a terveik a kiadónak.
4.
4.
Shame.
Ennyit szenvedni ezen a nyomorult Skull and Bones-on…
3.
3.
Grabowsky30+
Minek jelentenek be 3 olyan játék törlését amit be sem jelentettek, hogy egyáltalán létezik?
2.
2.
Ati1975
3 be nem jelentett játékot töröltek
1.
1.
Zisten
Ráklikkeltem a hírre... de nem tudom mi az a 3 játék amit töröltek.
Pótoljátok a hiányt! Köszönöm!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...