A Riot Games negyvenhat munkatársát bocsátja el

Link másolása
A League of Legends fejlesztője szerint az elbocsátások "teljesen normális részei a stratégiánknak".

A League of Legends fejlesztői az IGN újsígírójának megerősítették, hogy elbocsátották a munkásaikat, akik nagyrészt a vállalat toborzási és kiadói részlegeinél, valamint néhány esport és támogatási pozícióban dolgoztak. A Riot világszerte nagyjából 4500 embert foglalkoztat és bár emellett a szám mellett eltörpül a negyvenhat, mégis fontos megjegyezni: több játékfejlesztő cég is küzd ezzel a problémával. 

A Riot Games szóvivője azonban azt állította, hogy ez az ő cégüket nem érinti: a leépítések valódi oka egyszerű üzleti újragondolás. A cég stratégiai váltásokat hajtott végre néhány csapaton belül, hogy élesebbé tegye a fókuszt számos területen. Ezekkel az eltolódásokkal bizonyos szerepkörök megszűntek, ami összesen 46 dolgozót érint. Az szóvivő megerősítette, hogy időnként változtatnak a struktúráikon és a csapataikon annak alapján, hogy mit gondolnak, hogyan tudják a legjobb tartalmat és élményt nyújtani a játékosoknak.

A Riot emellett megjegyezte, hogy továbbra is felvesznek munkatársakat, és több mint 150 nyitott pozíciót tartanak nyilván a weboldalukon.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...