Bejelentették a WWE 2K23-at

  • Írta: pandaril
  • 2023. január 24.
  • Bejelentés
Link másolása
Minden kiadás borítóján John Cena fog szerepelni, maga a játék pedig minden főbb konzolja meg fog jelenni.

A 2K és a Visual Concepts fejlesztő csapata hivatalosan is bejelentette a WWE 2K23-at. A játék 2023. március 17-én fog megjelenni PC-re a Steamen keresztül, Playstation 4-re, Playstation 5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X|S konzolokra.

A WWE 2K23-ban olyan játékmódok fognak szerepelni, mint a Wargames és a 2K Showcase Starring John Cena, ami gyakorlatilag egy történetközpontú játékmód, amiben Cena életútját követve, a pankrátor nagy riválisainak bőrébe bújva kell legyőznünk az embert, aki "sosem adja fel".

A játék minden kiadásának borítóján John Cena fog szerepelni, aki idén ünnepli 20 éves pályafutását a WWE keretein belül. A kiadások mindegyike megjelenik a fenti platformokra, annyi különbséggel, hogy a Deluxe és az Icon Edition verzióknál a PC-s kiadás kizárólag digitálisan lesz elérhető:

  • Standard Edition – 59,99 dollár lesz az előző generációs verzió, 69,99 az újgenerációs.
  • Cross-Gen Edition – 69,99 dollár lesz, és lényegében egy olyan digitális verziót takar, ami úgy a régebbi, mint az új Playstation és Xbox konzolokra is elérhető lesz, és ugyan azzal a fiókkal lesz játszható mindkét generáción.
  • Deluxe Edition – ez egységesen 99,99 dollár lesz minden platformra. Az alapjáték mellett tartalmazza a Bad Bunny Bonus Packet és egy Season Passt az öt darab tartalmi DLC-hez, amit a játék indulása után fognak piacra dobni. Ezen felül az online multit jelentő MyFACTION rendszerhez fog szállítani bónusz kártyákat. Ez a kiadás 2023. március 14-én jelenik meg, 3 nappal a Standard Edtion előtt.
  • Icon Edition – 119,99 dollár lesz, a Deluxe tartalmán felül pedig tartalmazni fogja még a Ruthless Aggression Packet, ami tisztelgés Cena 20 éves pályafutása előtt. Tartalmazza még Cena korai "Prototype" modelljét és "Leviathan" Batistát is. Ez a kiadás is 3 nappal a Standard Edition előtt jelenik majd meg.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...