A Steam Labs kísérletezik a játékok DLC-it rendszerező funkcióval

Link másolása
A Steam továbbra is az egyik legsikeresebb játékplatform, mivel a Valve csapata mindent megtesz azért, hogy kiszolgálja a játékosokat és mindig új funkciókat próbálgat. Itt a legújabb kísérlet.

A Valve csapata napról napra azon munkálkodik, hogy a Steam legyen a legkönnyebben használható és a játékosok igényeit legjobban kiszolgáló platform. Folyamatosan változtatnak az áruházon, hogy a játékvásárlás élményét még élvezetesebbé tegyék. Annyira jófejek, hogy még a próbaverziókba, újításokba is betekintést engednek: erre szolgál a Steam Labs!

A legújabb kísérlet a weboldalon a DLC For You nevet viseli, ami a már megvásárolt játékok kiegészítőit rendszerezi. Itt betekintést nyerhetsz a már meglévő és a készülő DLC-kbe is, a Steam ráadásul össze is hasonlítja számodra a lehetőségeidet. Ami elég hasznos lehet, gondoljunk csak a The Sims videójáték-sorozat esetére. 

A funkció lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy csak a kedvenc játékaik kiegészítőit lássák. Emellett a keresési szűrők megváltoztatásával állítható az is, hogy mikori játékok kerüljenek listázásra.

Mivel egyenlőre ez még csak egy Steam Labs projekt, egyáltalán nem tekinthető véglegesnek a funkció. Majd a felhasználók eldöntik. De ha mégsem válna be, akkor mehet a levesbe az összes többi sikertelen próbálkozás mellé. 

1.
1.
markoci555
örülnék ilyesminek, ha például egy régi játéknál jön ki új dlc, pl titan quest, és nincs agyon reklámozva
de egyelőre nem látom értelmét, mert a nagyja egyszerű soundtrack meg "art" cucc volt
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...