Itt az Xbox Live Gold februári felhozatala

Link másolása
A Microsoft nyilvánosságra hozta a 2023. februári Xbox Live Games with Gold videójátékok pici listáját.

Az Xbox-tulajdonos előfizetők, akik az Xbox Live Games with Gold-ot választották, új játékokkal gazdagodhatnak februárban is. Nézzük, mik is lesznek ezek! 

Xbox One-on és Xbox Series X/S-en az előfizetők február 1. és 28. között játszhatnak a For the King első részével. Ez a játék nem más, mint egy stratégiai RPG, ami roguelike elemekkel operál. Érdemes kipróbálni!

Egy másik Xbox Live Gold játék, amivel februárban lehet majd játszani, a Guts 'N Goals. Ez az alkotás február 16. és március 15. között lesz ingyenesen letölthető. A Guts 'N Goals egy igazi partijáték, ami az arcade stílusú focit keveri a beat 'em up játékok vonásaival. 

Az Xbox Games with Gold előfizetés 2022 októberében megváltozott, hiszen megszüntette az Xbox 360-as címek bevonását.  "A licencelési és technikai korlátok miatt elértük a határt: a régi címeket ki kell vonnunk a katalógusból." - magyarázta a Microsoft.

Ha esetleg lemaradtatok volna, itt tudtok tájékozódni az aktuális Xbox Game Pass katalógussal kapcsolatban.

3.
3.
szlav
#1: Abban abszolút igazad van, hogy általánosságban az XBLG játékai már nagyon hosszú ideje teljesen nevetségesek, viszont ez a hónap nem szerintem nem olyan vészes, mint a korábbi néhány. A Guns 'n Goalsról nem tudok nyilatkozni, de a For the King egy nagyon alábecsült kis gyöngyszem. Egyedül sem rossz, de haverokkal iszonyat jó móka, ráadásul az időzítés is jó, mert nemrég jelentették be a folytatást.
2.
2.
tirpa
#1: Kedves Péter! Igazad van.
1.
1.
crytek
Azt már biztosan kijelenthetjük ,hogy az aki ezt a szekciót viszi hozza azt amivel megbízták... "rakd bele a legalja szarokat és nehogy merj bele értelmes címet pakolni" Év dolgozója lesz megint immáron 2023-ban is... Az bizonyos hogy ha gold létezne csak egy deka hónapra nem fizettem volna be soha..szerencsére a game pass elviszi a hátán.. Ezt meg szimplán szüntessék meg a rákba és semmit se adjanak.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...