Leleplezték az MLB: The Show 23 borítóját

  • Írta: pandaril
  • 2023. január 31.
  • Bejelentés
Link másolása
Emellett a Sony közölte a megjelenés, illetve az előrendelés indulásának a dátumát is.

A baseballjáték idei részének borítóján szereplő sportoló a 24 éves Jazz Chisholm, aki a Miami Marlin sztárjátékosa. A leleplezésről szóló rövid videót itt tekinthetitek meg:

A játék március 28-án fog megjelenni, az előrendelés pedig február 26-án indul majd. A korábbi és a mostani konzolgenerációra is meg fog jelenni, azonban árban és játékelemekben lesz különbség. A Playstation 4-, Xbox One- és Switch-verziók ára 59,99 dollár lesz, míg a Playstation 5 és Xbox Series X|S verzióké 69,99 dollár. Az olyan funkció, mint a Stadium Creator is csak a mostani generáció gépein lesz elérhető. Azonban jó hír, hogy a program támogatni fogja a cross-platform játékot, tehát másféle konzollal rendelkező barátainkkal is játszhatunk közös meccseket.

A Xbox-tulajoknak külön jó hír, hogy a játék már a megjelenés napjától elérhető lesz a Game Passben. Bár a játék egy belső fejlesztésű Sony-cím, a franchise licenceit kézben tartó MLB ragaszkodott a Game Passben való megjelenéshez.

A játékból várható még egy gyűjtői kiadás is, azonban annak részleteit csak február 2-án fogják megosztani a rajongókkal.

1.
1.
Nothing
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...