Lara Croft februárban visszatér a Tomb Raider: Reloadedben

Link másolása
A mobilos Tomb Raider dátumot kapott, sőt akik előregisztrálnak a játékra, megszerezhetik Lara páros pisztolyát arany skinben.

A Emerald City Games és az Onoma közös gyártmánya, a telefonos Tomb Raider: Reloaded az első roguelike cím a Tomb Raider franchise-ban. 2023. február 14-én, valentin-napon tudják majd a rajongók leghamarabb kipróbálni. Mert ugye ki ne akarna a gyönyörű Lara Croft bőrébe bújni és dinoszauruszokra vadászni? 

Természetesen Lara fő célja nem az ész nélküli dínó-mészárlás, sokkal inkább egy ősi lelet felderítése és megőrzése. A játékosnak tehát le kell majd küzdenie a folyamatosan útjába kerülő ellenségeket, a felállított csapdákat és a dzsungel hátráltató környezetét is. 

Az androidos felhasználók, ha a megjelenéskor szeretnék kipróbálni a Tomb Raider: Reloaded játékot, már most előregisztrálhatnak a Google Play Store-on keresztül. Azok, akik ezt megteszik, a megjelenéskor megkapják Lara kettős pisztolyának arany változatát a játékban.

5.
5.
DragonBleacPiece
#4: A 30. párkány után sztem eltörnéd a monitort. Az a tapasztalatom hogy minél realisztikusabb egy game általában annál sz*rabb a játékélmény rovására.
4.
4.
Aborg
#1 Bizony, a Tomb Rambo trilogiat en se szamitom be. En annak orulnek ha a jovoben lassubb jatekok lennenek, es jobban ragyurnanak a mozgas realizmusara is. Nem baj az ha eltart egy ideig amig felcihelodik egy parkanyon logasbol. Ezek a "csuklobol felrantom magam a masodperc toredeke alatt" mai megoldasok nem tul realisztikusak.
3.
3.
Matt8888
Itt 2021 van feltüntetve
https://youtu.be/MsoVCxbxTN0
2.
2.
north
#1: Először nem értettem, majd megértettem, és egyetértek.
1.
1.
Heldengeist
Asztali platformokra is jöhetne egy. Már 15 éve nem volt új rész.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...